About me

#Notyouraveragehealthblog

Blogs over gezond eten, een fit lijf en superfoods zijn er genoeg. Ik ben er gek op en volg ze graag. Toch begon er langzaamaan iets te knagen. Ik miste iets. Maar ik wist niet wat. Veel healthblogs vertellen wat ik al lang weet: eet gezond, drink met mate, beweeg (veel) en creëer zo jouw droomfysiek. True. Maar wat nou als dat niet genoeg is? Wat nou, als ik meer wil dan gezonde smoothies en een rondje joggen in het park. Wat nou, als ik fitnessmodel wil worden, en mee wil doen aan nationale en internationale fitnesswedstrijden.

Wat nou, als ik fitnessmodel wil worden

#Beastmode

Die gedachte komt natuurlijk niet zomaar. Ook bij mij niet. Sporten doe ik al jaaaren, gezond eten ook (uitzonderingen daar gelaten) en ik let goed op mijn gewicht. Ben niet te zwaar, niet te licht en heb een vrij slank postuur bij een denderende 1.80 m lengte. Met een diploma gewichtsconsulente op zak ben ik me de afgelopen jaren wel steeds meer gaan verdiepen in wat sport en voeding met je lichaam doen. Wat kun je bereiken met flink trainen en goede voeding, hoe snel zie je resultaat en wat kan een lichaam aan. Wat kan míjn lichaam aan.

#TeamFannetiek

Naast gewichtsconsulente ben ik freelance journaliste en is nieuwsgierigheid een goed ontwikkelde competentie. De vragen waren dan ook snel gesteld. Wat wil ik? Fitnessmodel worden. Wanneer wil ik dat? Nu. Waarom wil ik dat? Omdat ik het kan. I know so. Hoe? Er is maar een manier: door kei- en kei- en keihard te werken.

Er is maar een manier: door kei- en kei- en keihard te werken

Ik besloot mijn fit journey op te schrijven. Hier. Zodat jij mee kunt lezen over alle ups en downs die hierbij komen kijken. Waar je mijn progressie kunt volgen, mijn no-nonsense healthy hersenspinsels kunt inzien, fitnesstips voorbij ziet komen, en uiteraard kunt lezen over gezonde recepten, lekkere smoothies en de nieuwste (roze) fitnessschoenen.

Het begint allemaal in je hoofd. Chapter zero. Lees dit maar eens.
Benieuwd naar mijn online coaching? Kijk dan op deze pagina.

Veel liefs,

(F)Anne(tiek)

Pssst: volg je me al op @Instagram?