Clinics

O man, wat had ik vroeger graag hulp gehad toen ik ‘net kwam kijken’ in de gym. Toen ik voor het eerst een dumbell oppakte en heel stoer een bicep curl probeerde te maken.

En wat had ik graag op tijd gehoord dat ik mijn squat niet goed uitvoerde toen ik eindelijk de moed had deze buiten de Smith-machine te doen.

Gelukkig weet ik nu beter en wil ik jou ook de kans geven het maximale uit jouw trainingen te halen. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat je een goede squat leert maken, snapt hoe een overhead press werkt en waar die deadlifts nu eigenlijk zo goed voor zijn.

Fannetiek x WOMEN ONLY

Om er voor te zorgen dat jij voortaan zelfverzekerd het krachthonk inloopt en weet wat je moet doen organiseer ik ‘Fannetiek x WOMEN ONLY’ clinics. Voor vrouwen, door vrouwen.

Tijdens deze clinic leer ik jou samen met de beste vrouwelijke trainers van Nederland hoe je jouw squat perfectioneert, leer ik jou de fijne kneepjes van de deadlift en check ik jouw form van de oefeningen waar je misschien over twijfelt.

We richten ons op de grote ‘compound’ oefeningen: denk aan de squat, deadlift, bench press, overhead press en andere oefeningen waarbij je meerdere spiergroepen tegelijk aanspreekt en een goede basis legt voor de rest van jouw trainingsschema.

Heb je hulp nodig of wil je graag dat ik jouw form en trainingsschema check? Lees dan deze blogpost en meld je nu aan.