Koken met Fannetiek: Vegan Waffles

Koken met Fannetiek: Vegan Waffles

Mega simpel. Mega lekker. En mega vegan.
Shannen heeft weer in de keuken gestaan en maakte dit keer Vegan Waffles.

Mocht je inspiratie zoeken voor jouw Saturday breakfast, dan suggest ik deze units.
Shannen, take it away girl!

Wat heb je nodig voor twee Vegan Waffles:

50 gram havervlokken
50 ml sojamelk
1 banaan

Wafelijzer

Topping: honing, walnoten, notenboter.

Hoe maak je twee Vegan Waffles:

Verwarm een wafelijzer. Prak de banaan fijn in een kom, giet hier de sojamelk overheen en roer vervolgens de havervlokken door het mengsel.

Vet het wafelijzer in (tip: PAM spray) en giet het mengsel vervolgens in het wafelijzer. Gebruik een spatel om het mengsel volledig uit de kom te krijgen. Wacht tot je wafels goudbruin zijn en serveer eventueel met honing, walnoten en notenboter. Ik haalde twee wafels uit dit mengsel.

Macro’s zonder topping (2 wafels):
Calorieën: 290
Vet: 5 gram
Koolhydraten: 52 gram
Eiwitten: 10 gram

Share it: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestEmail this to someone