Fannetiek x HME voedingssupplementen

Fannetiek x HME voedingssupplementen

Een eigen supplementenlijn. Dat is breaking news inderdaad.

Dat is vandaag míjn breaking news.

Als jij, strong lady (sorry heren), echt een goede aanvulling op jouw dagelijkse voeding wil en een oplossing zoekt voor een egale, strakke huid, kijk dan onderstaand filmpje en lees daaronder wat ik voor je kan betekenen met de Basic Complex with Hyaluronic Acid – powered by Fannetiek.

https://www.youtube.com/watch?v=a98pX7dWkGk&feature=youtu.be

Ijdeltuit

Voor een zo fit mogelijk lichaam (en geest!) en een bijbehorend ah yeah gevoel als ik in de spiegel kijk ben ik continue op zoek naar de beste voeding en training. Naar wat goed past en naar wat werkt. Voor mij. Maar ook voor mijn lichaam.

En ik geef bij deze toe: ik ben ijdel. Ik hou ervan als mijn nagels een mooi kleurtje hebben, mijn haar glanst en dat mijn huid egaal is en ik eventueel zonder make up de deur uit kan.

Ik eet gezond, uitzonderingen daar gelaten (eat a burger to stay sane), drink liters water, sport regelmatig en ik smeer mij suf met bodylotion.

Een hele zuivere huid heb ik nooit gehad helaas, en mijn haar zit heus niet iedere dag zo goed als ik zou willen. En in dit laatste licht kwam ik een tijd geleden toevalligerwijze in gesprek met Carel Hoffman van HME Health.

HME Health

Health Maintenance Europe (HME Health) komt voort uit het Medisch Centrum Walborg.

Dr. Hoffman, de grondlegger van het MCW en de vader van Carel Hoffman, werd zich rond 1980 bewust van de rol die vrije radicalen in het lichaam speelden. In die tijd was er nog maar weinig bekend over “ziekmakende deeltjes”, die vrije radicalen worden noemen, en welke rol antioxidanten hierin spelen.

Carel en ik bespraken niet alleen zijn uitgebreide HME supplementenlijn die veel verder gaat dan deze Basic Complex with Hyaluronic Acid maar hij wees me ook op hoe belangrijk het is voor vrouwen om extra hoog gedoseerde supplementen te nemen. Niet als basis of uitgangspunt voor gezonde en volwaardige voeding, maar als aanvulling op onze huidige voeding en training.

Huid, haar en nagels

Raise hands als je stiekem soms best baalt van jouw vlekkerige of doffe huid, of van weer een gebroken nagel tijdens het trainen. Ik steek bij deze mijn hand op. En make up doet wonderen, maar het is ook wel heel fijn om met de aankomende zomer zónder plamuurlaag naar buiten te gaan.

Ons haar, onze huid en onze nagels lijken qua structuur veel op elkaar en hebben daarom veelal dezelfde voedingstoffen nodig. Voedingsmiddelen kunnen hieraan ondersteunend zijn, denk aan Vitamine B2, B3 en C maar ook de mineralen koper, selenium en zink.

En geloof me als ik zeg dat ik al een heel aantal jaar allerlei supplementen slik om mijn lichaam, haar, nagels en huid fit te krijgen of te houden. Náast mijn vele trainingen en uitgebalanceerde voeding. Ik wist echter niet dat dit veel makkelijker met één supplement zou kunnen.

Dat kan dus wel, met de Basic Complex with Hyaluronic Acid – powered by Fannetiek. Een complete multivitamine met verschillende ingrediënten voor de instandhouding huid, zoals vitaminen B2, B3, B8 (biotine) en C, maar ook de mineralen zink en koper.

Daarom sloeg ik onlangs de handen ineen met HME Health en is het eerste supplement in deze Powered by Fannetiek lijn vanaf NU verkrijgbaar.

Bestellen

De Basic Complex with Hyaluronic Acid – powered by Fannetiek kost EU 39,95 ex verzendkosten en is goed voor een maand aan capsules. Je kunt deze nu alvast bestellen door een mail te sturen aan info@fannetiek.nl met als onderwerp ‘supplementen Powered by Fannetiek’.

Ik stuur jou vervolgens alle benodigde informatie zodat jij zo snel mogelijk jouw Basic Complex with Hyaluronic Acid – powered by Fannetiek in huis hebt en zo snel mogelijk alle overbodige supplementen de deur uit kunt doen.

Vragen? Ook dan stuur je een email naar info@fannetiek.nl.

Wake up, woman up and own your health.

Share it: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestEmail this to someone