Succesverhalen

Op deze pagina vind je een greep uit de succesverhalen van mijn Team Fannetiek leden.
Iedereen heeft uiteraard andere doelen, dromen en bodygoals, echter is er maar één manier om die te bereiken.

Alle leden van mijn team werken daarom dag in dag uit kei- en kei hard, en samen met mijn online coaching behaalden zij hun uiteindelijke doel:

Wieke x Fannetiek

‘Ik heb de coaching van Anne als zeer waardevol, prettig en persoonlijk ervaren, ook al is het online coaching. Ze geeft hele goede feedback op workout video’s en weet precies het juiste te zeggen als het niet even zo goed gaat.
Dankzij Anne heb ik in een topshape mijn fotoshoot kunnen doen, maar ook voor mijn nieuwe doelen die vooral draaien om balans en fit blijven heb ik alle vertrouwen in Anne.’

Kelly x Fannetiek

‘De coaching van anne is in één woord SUPER! Ze wil je alles leren en overal bij helpen waar ze kan. Maar wat ik het aller-mooiste vind: ze steunt je en gelooft in je! Hierdoor bleef ik gemotiveerd en gefocust.’

Pascalle x Fannetiek

‘Sinds de coaching bij Anne is mijn progressie fast-forward ingezet en deze blijvend behouden: balance is key. Het gevolg is een stabiel energie-level en een enorme boost aan zelfvertrouwen op meerdere vlakken. Ik ben klaar om mijn persoonlijk record op de halve marathon te verbeteren! En zoals beloofd zou ik een foto sturen in bikini als ik vol zelfvertrouwen op het strand stond. En here I am.’

Maartje x Fannetiek

‘Zowel geestelijk als fysiek was er veel mis met mij voor ik begon bij Anne in haar Team Fannetiek. Ik wilde eerste die overtollige kilo’s kwijt en me weer lekker in mijn vel voelen. En dat lukte. Ik verloor 9 kilo dankzij haar motivatie, steun, luisterend oor en mobiele Wikipedia vraagbaak. Ik heb gehuild toen ik onder mijn grensgewicht kwam. En het belangrijkste: ik geniet weer. Van eten, van gezelligheid, maar vooral weer van het leven.
Een paar kilo verliezen had ik misschien zelf ook wel gekund, maar mentaal beter worden niet.’

Nathalie x Fannetiek

Nathalie is mijn eerste en ‘oudste’ trainee in #TeamFannetiek. Na veel vallen en nog vaker opstaan had zij onlangs haar fotoshoot waarvoor ze in de beste shape van haar leven wilde zijn. Ze stuurde me een berichtje:

“Ja daar sta ik dan weer op de crosstrainer, mezelf een uur in het zweet te werken. Met tijd om na te denken, heel veel na te denken. Alles komt voorbij en jeetje, wat kom ik van ver. Wat ben ik mezelf vaak tegen gekomen, wat heb ik vaak moeten janken.

Ik herinner me het moment nog dat ik jou appte: “en nu is het afgelopen: ik heb voor mezelf een mega doel gesteld. Ik wil in de beste versie van mezelf op de foto. Hoe? Geen idee maar dát gaan we doen.” 💪🏼

En lieve Nath, je hebt het gedaan. Tien kilo lichter en in de beste shape van je leven. Maar misschien nog wel belangrijker: in de beste #mindset van je leven.

Dagmar x Fannetiek

Ook Dagmar behoort tot een van de eerste officiële leden van Team Fannetiek. Iets meer dan een jaar geleden stopte ze met roken en moest ze herstellen van een heftige blessure. Vandaag de dag loopt ze op zaterdag ‘met gemak’ een halve marathon (in de polder), en wil ze in 2018 een hele marathon ‘voor het eggie’ doen. Dag, I am rooting for you!

‘We lijken te leven in een wereld waarin alles lijkt te draaien om ‘Health’ (met hoofdletter H). Je eten moet gezond zijn. Een chick zonder fit is geen chick meer. Vegetarische slagers zijn in, koolhydraten zijn uit. Lowcarb, carbcycling, non-fat, paleo, killerbody, kikkererwten, aspartaam, zero en bananenbrood zijn de nieuwe dicteewoorden van nu. Het nieuwe ABC: Abs, Booty, Curves. We drinken skinny koffie, preppen onze meals, eten allemaal 1200 kcal per dag maar mogen soms een heuse cheatmeal. Die moet dan wel weer vegan zijn. Of was het vega? What the (vergeet de hashtag niet) #He(a)ll(th)..?
Het is in deze wereld waarin jij mensen, in dit geval mij, hebt weten te bereiken. Met een no-nonsense, attitude, humor en een dosis eerlijkheid heb jij mij weer met beide benen op de grond weten te zetten. Wat jij uitstraalt en overbrengt; wat je zégt, wat je schrijft en hoé je het schrijft, is eigenlijk gewoon heel logisch. Ik zeg go coach, want je inspireert en motiveert mensen letterlijk om in actie te komen; to make a change. Nadat ik mij een periode FCK en niet FIT heb gevoeld, kan ik oprecht zeggen dat ik mij nu FIT as FCK voel. All you need is some basic sense van Anne F. Haakmeester en een (vega(n)) hamburger op zijn tijd!
En tegen eenieder die op zoek is naar een dosis #fitspiration? Go. Buy. Now. Heb je ook meteen je cardiosessie weer gehad (FIT AS FCK red.)’

En jij? Ben jij klaar om jouw doelen te halen? Nu echt?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij die laatste kilo’s, wil je werken aan jouw zelfvertrouwen of vind je het moeilijk om zelf die eerste stap te zetten op weg naar jouw droomfiguur?

Dan weet ik zeker dat een plek in Team Fannetiek iets voor jou is. Check deze pagina of mail mij via coaching@fannetiek.nl

GO TEAM!