Supplements

Ijdeltuit

Voor een zo fit mogelijk lichaam (en geest!) en een bijbehorend ah yeah gevoel als ik in de spiegel kijk ben ik continue op zoek naar de beste voeding en training. Naar wat goed past en naar wat werkt. Voor mij. Maar ook voor mijn lichaam.

En ik geef bij deze toe: ik ben ijdel. Ik hou ervan als mijn nagels een mooi kleurtje hebben, mijn haar glanst en dat mijn huid egaal is en ik eventueel zonder make up de deur uit kan.

Ik eet gezond, uitzonderingen daar gelaten (eat a burger to stay sane), drink liters water, sport regelmatig en ik smeer mij suf met bodylotion.

Een hele zuivere huid heb ik nooit gehad helaas, en mijn haar zit heus niet iedere dag zo goed als ik zou willen. En in dit laatste licht kwam ik een tijd geleden toevalligerwijze in gesprek met Carel Hoffman van HME Health.

HME Health

Health Maintenance Europe (HME Health) komt voort uit het Medisch Centrum Walborg.

Dr. Hoffman, de grondlegger van het MCW en de vader van Carel Hoffman, werd zich rond 1980 bewust van de rol die vrije radicalen in het lichaam speelden. In die tijd was er nog maar weinig bekend over “ziekmakende deeltjes”, die vrije radicalen worden noemen, en welke rol antioxidanten hierin spelen.

Carel en ik bespraken niet alleen zijn uitgebreide HME supplementenlijn die veel verder gaat dan deze Basic Complex with Hyaluronic Acid maar hij wees me ook op hoe belangrijk het is voor vrouwen om extra hoog gedoseerde supplementen te nemen. Niet als basis of uitgangspunt voor gezonde en volwaardige voeding, maar als aanvulling op onze huidige voeding en training.

Daarom sloeg ik onlangs de handen ineen met HME Health en is het eerste supplement in deze Powered by Fannetiek lijn vanaf NU verkrijgbaar.

Bestellen

De Basic Complex with Hyaluronic Acid – powered by Fannetiek is het eerste supplement in de Powered by Fannetiek supplementen lijn en kost EU 39,95 ex verzendkosten.

Je kunt deze bestellen via mijn webshop (ahhyeah!) en die vind je hier.

Vragen? Stuur dan een email naar info@fannetiek.nl.