Body&Fit Shop: my favs

Body&Fit Shop: my favs

Je kunt dit Paasweekend natuurlijk naar de woonboulevard gaan. Meubels shoppen (is ook cardio). Of je kunt je gezichtje vol duwen met chocolade eitjes (is geen cardio), maar – en dat is echt het beste idee wat hier tussen staat – je kunt ook even een blik werpen op onderstaande nieuwe producten van de Body & Fit Shop, die ik onlangs voor je uittestte (of proefde).

Supplementen
Want Body&Fit Shop gaat lekker. Zo hebben ze een aantal nieuwe lijnen met supplementen (o.a. van het Amerikaanse Swanson Health en Puritan’s Pride) waar ik dan weer heel blij van word. Lange tijd zweerde ik bij de producten van Nature’s Best, maar deze lijn is nu vervangen door voornoemde merken. Ik zal binnenkort een blogje posten over welke supps ik altijd in huis heb en waarom. Tot die tijd kun je deze blog lezen.

BF_banner_swanson_product

Work out gear voor thuis
Het is Pasen en niet iedere sportschool is open op zondag (en sommige zelfs niet op maandag). Mocht dat het geval zijn, geen nood. Body&Fit Shop is here to rescue! Want naast sportkleding, verkopen ze nu ook sport accessoires. Zo is er de ab-roller (mega fijn en heftig!), een optrekstang (voor tussen de deurpost) en hebben ze foam rollers, handknijpers en springtouwen toegevoegd aan hun assortiment. Ideaal voor wanneer de gym dicht is, of voor een snelle workout tussendoor. Mijn favorieten? De ab-roller en het optrekrek. Te installeren zónder gebruiksaanwijzing en dat is zelfs míj gelukt.

BF_banner_fitness_accessoires_web_1

Mixen voor thuis
Ok, dus je hebt je supplementen genomen, je (thuis)work out gedaan, dan is het nu tijd om te eten! Hoe leuk is het dat Body&Fit Shop een aantal nieuwe mixen aan hun assortiment heeft toegevoegd waarmee je thuis aan de slag kunt. Maak protein brood, american pancakes, protein wraps, you name it, en ze hebben er een mix voor. Ik ben fan!

Oh Yeah!
Oooo yeah, en dan nog dit: de Oh Yeay Victory Bars zijn in de sale! Oh Yeay!

oh yeah

En, wat ga jij in je winkelmandje doen?

Fijne Pasen!

#kusjedoei