Fannetiek vlogt: Fannvlog #6

Fannetiek vlogt: Fannvlog #6

Het is zondag en als je dit leest ben ik hartstikke onderweg naar de zon. Paar daagjes. Ff weg. En ik mag mijn laptop en vlogcamera niet meenemen.

Fannvlog

Ik laat je uiteraard niet met lege handen achter, how could I. Dus daarom heb ik een nieuwe Fannvlog voor je klaar staan. In deze aflevering onder andere een blik achter de schermen bij Koffietijd waar we het hadden over het nieuwe concept Stronger than your boyfriend en ga ik shoppen voor een bikini. Want zon, zee, strand en rust.

Ik kan me de laatste keer dat ik voor leisure naar de zon ben geweest niet eens herinneren, besef ik me nu. Iets met rust en hoe dan.

Vier jaar geleden besloot ik volledig te gaan voor Fannetiek.nl, voor mijn wedstrijden, mijn trainingen, dieet, mijn droomfysiek en het motiveren, inspireren maar voornamelijk helpen van anderen met het behalen van hun doelen.

Als ik nu terugkijk is dat aardig gelukt en zijn een boel van mijn dromen uitgekomen. En er komen er dit jaar nog een aantal uit. Iedere dag stop ik alle energie die ik heb (en dat is redelijk wat) in mijn bedrijf en alle mooie dingen die daarom omheen komen kijken.

Na een heftig jaar, een verhuizing, een groeiend bedrijf en mijn trots ‘Team Fannetiek‘ ga ik nu een weekje deloaden. Letterlijk. Op het strand. Even pas op de plaats, zodat mijn batterij voor de rest van het jaar weer opgeladen is. Knallen gaan we. Stay tuned.

Liefs en geniet van je zondag,

Anne

https://www.youtube.com/watch?v=smtuGDdw1Kg&feature=youtu.be