Fitchicks & Jogha: de fotoshoot

Fitchicks & Jogha: de fotoshoot

Je zag de foto’s misschien al wel op Instagram voorbij komen. Zo niet dan leef je echt onder een steen of volg je niet de juiste fitchickaccounts waaronder die van ondergetekende. Sorry. Gisteren was namelijk de geboortedag (ok, launch, maar geboortedag klinkt officiëler) van het nieuwe en awesome sportmerk ‘Jogha‘. Bedacht, opgezet en gecreeerd door Aranka a.k.a. de founder van FitGirlCode a.k.a. badass entrepreneur. Wat een respect heb ik voor deze chick.

Aranka & ik (credit: RunningLau.com)

Aranka & ik (credit: RunningLau.com)

Aranka nodigde me een aantal weken geleden uit om aanwezig te zijn bij de lancering van Jogha, samen met andere lovely fitchicks – en niet alleen dat, maar ze vroeg ook of ik mee wilde doen met de fotoshoot van haar kledinglijn. De foto’s zouden worden geplaatst in de Cosmopolitan (!). Uhm, heel lang hoefde ik daar niet over na te denken. Hell yeah dat ik daarbij ben! Ik heb er zelfs mijn mockprep voor verschoven (thanks voor het meedenken coach!) en als ik zaken voor mijn wedstrijd verzet voor iemand, dan zegt dat iets.

Bij de uitnodiging hoorde ook een invitation om de nacht voorafgaand aan de shoot door te brengen in het Citizen M Hotel in Rotterdam. Dit heb ik helaas moeten afslaan (ik bedoel, mockprep verzetten is één, maar ik wilde het wel goed afmaken, en dat deed ik thuis) dus ik ben gisteren in alle vroegte naar Rotterdam gereden. Bepakt en bezakt met bakjes eten, een shake en sportkleding stapte ik het hotel binnen om daar de rest van de fitchicks te ontmoeten. Wat een powerbabes zaten daar aan tafel. Blij dat ik ook eindelijk Esmee, Anne-Merel, Laura, Lisa (ok, gewoon iedereen) daar ontmoette. Op Instagram elkaar volgen is leuk, elkaar in ‘het eggie’ ontmoeten is nog veel leuker.

Na een kop koffie (because coffee) gingen we de make up in en werden we stuk voor stuk omgetoverd tot heuse modellen. De vader van Aranka was de chauffeur (hoe tof) en bracht ons in groepjes naar de locatie van de shoot: CrossFitNultien, vlak aan het water met uitzicht op de stad en Hotel New York. Ik ben gisteren serieus een beetje meer verliefd geworden op Rotterdam. What’ya know.

Begeleid door de heren van ModelWorkout hebben we de hele dag geshoot. In groepjes, singles, en uiteraard een groepsfoto. Het was meer dan awesome en ik heb op de terugweg echt zitten grijnzen. Vandaar ook de happy camper blogpost van gisteren. Hieronder een impressie van de hele dag. Er komen waarschijnlijk nog véél meer foto’s van Jogha en ik zal hier vast en zeker nog eens een blog aan wijden zodra de hele collectie online staat, want ik weet zeker dat dit merk de fitchickwereld gaat veroveren. Mijn zegen heeft het. You go Aranka, you rebel you.