Getest! Nieuw bij Body&Fit shop

Getest! Nieuw bij Body&Fit shop

Noem me verwend maar ik vind het heel fijn om pakjes te krijgen. Zeker als deze pakjes zo groot zijn dat de postbode moet aanbellen en ik met een theatraal gebaar de deur open kan zwaaien. Dit gebeurt overigens twee of drie keer per week en ik geloof niet dat de postbode nog erg onder de indruk is van mijn acteertalent.

Afijn. Laatst ontving ik dus een pakket van de Body&Fit Shop. Ik pakte het uit en hieronder zie je wat er in zat, inclusief mijn mening.

Twister Power Mixer
OK, dit is dus awesome. Shakebekers zijn prima hoor, maar die shakes worden nooit zo lekker schuimend als wanneer je je shake met een staafmixer maakt. Om nu overal een staafmixer mee naar toe te slepen (naast je mealprepbakjes en supplementen) is overdreven en dat vond Body&Fit Shop waarschijnlijk ook. De oplossing? De Twister Power Mixer. Een mixer die net zo licht is als een normale shakebeker, net zo veel ruimte inneemt en op batterijen werkt. Nooit meer een lamme arm van het shaken, maar gewoon even op het knopje drukken, wachten, en je shake is klaar. Of je nu eiwitshakes erin wil maken of je BCAA er in gooit, de Twister Power mixer mixt het allemaal. Met gemak.

Je bestelt jouw Twister Power Mixer hier voor maar € 6,50.

Mega awesome draaikolk

Mega awesome draaikolk

Shake & Smoothie Mix
Ik weet niet hoe jouw voorraadkast er uit ziet, maar mijne puilt uit van de potten en pakjes en doosjes met supplementen, eiwitshakes, BCAA, poeders, vitaminen en superfoods. Hoe handig zou het zijn als er al een kant- en klare superfoodmix zou zijn? Dat scheelt minimaal drie of vier bakjes in de kast. Guess what? Die is er dus gewoon! De mix die je op de foto ziet is mijn favoriet (cacao, cashew en flax), maar je hebt drie verschillende mixen: Amandel, Coconut & Chia, Cacao, Cashew & Flax en Coconut, Chia & Cacao.

Het hele pakket bestel je hier (3 potten voor € 14,99) en mijn favoriet bestel je hier.

2014-09-23 17.03.39
Le Retro Bag
Ooooo tassen I adore you. Waar ik ooit hele maandsalarissen kapot sloeg op designerbags, spaar ik tegenwoordig fijne sporttassen. En deze is mega awesome. Niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook stevig, groot genoeg (maar niet zó groot dat je een hutkoffergevoel krijgt) en verkrijgbaar in fijne kleuren. Klik hier voor jouw eigen exemplaar (€ 14,90)

Kenmerken van de Retro Sporttas:
– Hoge kwaliteit afwerking
– Retro design
– Stevige handvaten
– 52 x 24 x 28 cm


Natural Shower Gel
Zeven dagen per week trainen betekent minimaal veertien keer per week douchen ;) En tja, waarom dan niet met douchegel van je favoriete supplementenstore? Bestel ‘m hier voor maar € 1,95 (voor mannen en vrouwen!)

Kenmerken Naturel Showergel:
– PH-neutraal
– 0% parabenen
– 0% kunstmatige kleurstoffen
– Geschikt voor gevoelige huid
– Natuurlijk parfum
– Allergeen vrij

2014-09-23 17.06.23
Crunchy Peanutbutter
Mi gado. Eigenlijk had ik deze post ook helemaal over deze pindakaas kunnen maken, of over pindakaas in het algemeen, maar dat leek me overdreven. Dus ik hou het kort. KOOP DEZE PINDAKAAS. DOE HET.

Dat kan trouwens hier voor maar € 2,49.

2014-09-23 17.08.38

 

Tot zover deze schaamteloze reclamepost. :)