MonStyle en Fannetiek: een interview

MonStyle en Fannetiek: een interview

MonStyle, het fashion platform van Manon Meijers Styling, is opgericht in 2013 met het doel om vrouwen (mannen zijn ook welkom!) met een ‘nimmer te stillen honger naar the beautiful & good things in life’ op een dagelijkse basis te inspireren met de beste fashion tips & tricks, nieuwe beauty favorites en lifestyle en food adviezen.

Of ik een interview wilde doen met MonStyle over fitchickproblems (en -oplossingen). Jazeker! Dat wilde ik. Onderstaand het intro, de rest lees je op www.monstyle.nl

“Goed voor de dag komen in de sportschool (voor én na het sporten), is het haalbaar? Wat MonStyle betreft wel, maar hoe denken de knapste sport-chicks er eigenlijk over?

Drijfnat van het zweet, zonder make-up en met haar dat vastgeplakt zit aan je voorhoofd kijk je in de spiegel. Vanmorgen, toen je in je leren broek, op je knapste hakken en met een oversized coat hipperdepip de deur uitstapte, voelde je je toch echt een stuk aantrekkelijker. En ook al voel je je ontzettend goed over het feit dat je jezelf net compleet hebt afgebeuld en voel je de sixpack al naar de oppervlakte komen, dit kan vast anders. Of niet? Ook op de MonStyle redactie hebben we regelmatig discussies over hoe je een beetje knap voor de dag komt op de sportschool. Omdat we denken (weten!) dat we niet de enige zijn die ons bezighouden met deze ‘meisjes-dingen’ besloten we om hulp in te roepen van de experts. Er zijn namelijk zát knappe, sportieve, fashion-minded vrouwen die bakken vol tips hebben. We schakelden de hulp in van Anne van Fannetiek!”

That’s me :) Klik hier om de rest te lezen!

 


2014-09-25 16.29.38