Fannetiek de zomer in: #thuis

Fannetiek de zomer in: #thuis

Zo. We zijn weer thuis. Fannetiek de zomer in is klaar en de reis eindigt vandaag.

Een serie waarin ik jou op weg heb geholpen naar een hopelijk warme zomer, waarin jij straks écht zelfverzekerd op het strand ligt. Met een #bikiniproof body, een gezond lichaam, in good shape en vooral: gelukkig.

Summer ’17

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan alle tips en hashtags die ik opschreef voor je, en bundelde in de serie Fannetiek de zomer in.

En toeval of niet, nu deze serie afgelopen is, lijkt het weer ook mee te werken. Een hele week met goed en zonnig weer wacht op ons als ik de weerberichten bekijk. Dat is vast een teken.

En nu? Nou ja, jij bent in ieder geval klaar voor summer ’17. Althans, je weet nu hoe je jouw droomfiguur kunt bereiken. En niet alleen dat, jij weet nu ook waar die reis zou moeten beginnen.

Een samenvatting

In hoofdstuk een, de proloog van deze serie, vertelde ik je dat het allemaal begint bij chapter zero. Wat jouw doel ook is.

Ruim op en gelóóf in jezelf.

Hoofdstuk twee vertelt je dat je nu opnieuw moet inpakken. Wat neem je mee ‘op reis’ en wat niet.

Wat moet je doen, en wat moet je laten of veranderen, om jouw doelen te halen.

De hoofdstukken drie en vier gaan over de do’s en vooral don’ts betreft voeding.

Let thy food be thy medicine.

Hoofdstukken vijf en zes gingen over de do’s en don’ts betreft training.

Train vooral niet insane.

Hoofdstuk zeven neemt je weer even mee naar het begin. Hierin lees je alles over motivatie, en vooral wat je moet doen om die motivatie vast te houden.

Tussendoor leerde je dat je water moet drinken. Vertelde ik je over de 3 G’s – waarvan ik hoop dat je die boven je bed hebt gehangen -, vertelde ik je welke bikini het beste staat bij ieder lichaamstype, én nodigde ik je uit voor het Fannetiek de zomer – Beach Event op zondag 9 juli. Die invite staat nog steeds.

Over dit laatste volgt a.s. woensdag meer info, dus houd Fannetiek.nl in de gaten en houd zeker zondag 9 juli alvast vrij.


En nu? Nu begin ik bijna met een nieuwe serie. Een compleet andere serie, waarvan ik zeker weet dat je die wil volgen. Ook hierover lees je deze week meer op Fannetiek.nl.

Tenslotte hoor ik heel graag of en op welke manier je wat hebt gehad aan deze serie. Ik zou het super leuk vinden als je dat hieronder laat weten, of mij een directe mail stuurt.

Stay tuned for more ladies, en thank you for flying with Fannetiek Airline.