Body&Fitshop: meals

Body&Fitshop: meals

Je zag de meals van de Body&Fitshop vast al wel een aantal keer voorbij komen, al dan niet op mijn Instagram, of in mijn koelkast :)

Ik wil hieronder toch nog heel even wat extra informatie geven over deze meals, omdat ik merk dat er hier en daar wat onduidelijkheid ontstaat.

Het is namelijk pretty simple. Heb je – zoals ik – geen tijd om te koken of – zoals ik – geen zin om te koken of kún je – zoals ik – gewoon niet heel goed koken? Dan heb je sinds deze maand de mogelijkheid om ready-to-eat (én healthy) meals te bestellen bij de Body&Fitshop. Yes, daar waar je voorheen wellicht alleen je supplementen bij de Body&FitShop bestelde, kun je er nu ook gewoon je ‘dagelijkse’ boodschappen doen. En dat werkt zo.

De meals zijn namelijk onderverdeeld in drie categorieën; Fresh ‘n Lite (lekker low carb, dus voor Anne), Fresh ‘n Healthy en heuse Athlete meals. Die laatste ken je inderdaad nog van OX Nutrition (goed opgelet). Check de plaatjes hieronder even, dat praat makkelijker:

lite pagina maaltijden2 healthy-pagina-maaltijden2 ox-pagina-opvulling2

kenmerken-lite_1

Dus. Snap je. Als jij een maaltijd bestelt vóór 14.00 uur, heb je ‘m de volgende dag vers bereid in huis. Body & Fitshop produceert de maaltijden op bestelling. Dit betekent dat jij altijd verse maaltijden ontvangt. Vanaf het moment van productie kunnen zij een gekoelde houdbaarheid van zeven dagen garanderen.

De verse maaltijden worden direct na binnenkomst onder optimaal gekoelde omstandigheden verzonden. Dit betekent dat de maaltijden vijf dagen goed zijn vanaf het moment van ontvangst. Ideaal voor je werkweek dus. Of voor een druk weekend. Bovendien kun je de maaltijden binnen de THT datum ook invriezen. In de vriezer blijven de maaltijden tot wel drie maanden houdbaar. #winsituatie.

Mijn favoriet op dit moment? De fish & veggie (omdat ik de naam ook gewoon heel leuk vind) en de Athlete meal met kip en rijst (ik ben en blijf een stiekeme bro-ette ja).

athlete_meal_2 fresh_lite_meal_3

Mijn advies voor jou? Probéér het eens. De meals beginnen rond de € 6,- en zijn écht vers, écht lekker en écht heel makkelijk. Dus. Proberen, oordelen, lekker smakken en repeat. Wedden?


 

O JA WACHT IK HEB NOG MEER GOED NIEUWS! Ja, nou, want het zijn dus low carb weken bij de Body&FitShop. Ewaaaaa jaaaaaa, low carb #preplife alles. Dus check dat ook direct even. Dan houd ik nu op met m’n #spon en ga ik eten.

BF-Banners-Low-carb-weken-status-2

Later!