About me

#Mijnverhaal

Hi!

Welkom op www.fannetiek.nl. Het blog voor vrouwen met een bovengemiddelde interesse in health, food en fitness. Hét no-nonsense platform voor alle fitgirls en bossbabes die graag meer willen leren over een fit lijf en een gezonde mindset als het aankomt op trainen en voeding.

Ik ben Anne, en door mijn fanatieke sportmentaliteit, besloot ik vier jaar geleden mijn website ‘Fannetiek’ te noemen. See what I did there :)

Ik startte mijn blog omdat ik jou graag een kijkje wilde geven in mijn leven, wat altijd al in het teken stond van sport en voeding. Ik ben nutritionist en studeerde daarnaast aan de school voor Journalistiek. Deze combinatie van sporten en schrijven resulteerde in het blog fannetiek.nl.

#MijnVisie

Diezelfde combinatie zorgde er ook voor dat ik mijn fitjourney neerpende op weg naar een fit en gezond lichaam, en vooral een healthy mindset. Dat is namelijk niet altijd het geval geweest.

Mijn fitjourney leidde mij naast toffe sportieve samenwerkingen, sponsorships en fotoshoots ook langs gestoorde diëten, overtraining en nare blessures.

Een soort fit-rollercoaster. Bestaat dat?

Mijn zoektocht naar een gezond en fit lichaam (en vooral een gezonde kijk op voeding en sport) heeft mij de afgelopen tien jaar bloed, zweet en tranen gekost. Maar gelukkig leverde het mij ook de visie op die ik jou in mijn artikelen wil meegeven. Zodat jij er (hopelijk) wat aan hebt en niet blijft rondlopen met vragen die ook ik ooit had over sporten, dieet en voeding.

Ik ben geen alwetende health guru die het allemaal allang door heeft. Ik ben geen arts en ik ben geen psycholoog. Ik heb de nodige opleidingen en cursussen gevolgd maar vooral heel veel zelf ondervonden en uitgezocht.

#GelukkigGezondGoodshape

Misschien was mijn fitjourney van de afgelopen jaren niet altijd even gezond. Maar ik besef mij nu dat mijn reis mij ook mijn stem in de wereld van voeding en sport gaf.

Mijn website, de brand Fannetiek, mijn werk als online coach van een fantastische groep vrouwen in Team Fannetiek en de support die ik in de loop der jaren kreeg van jou als lezer/volger.

Allemaal te danken aan mijn fitjourney.

Op dit moment train ik zo’n vijf dagen per week. Of vier. Net waar ik zin in heb. Ik volg geen strikt dieet en honger mezelf niet meer uit. Ik eet wanneer ik trek heb en ik zorg ervoor dat mijn voeding volwaardig is. En soms let ik een dag helemaal niet op wat ik eet, wat ik later weer rechttrek door een stevige wandeling te maken of flink te zweten in de sportschool. Iets met balans.

Mijn doel is simpel: naast Gelukkig en Gezond, wil ik ook in Good shape zijn (en blijven!).

#Let’sGo

Ik wil met mijn artikelen hier op Fannetiek.nl, Instagram, YouTube en Facebook jou inspireren, motiveren en entertainen als het aankomt op een healthy lifestyle, body en mindset.

Ik wil dat jij goed in je vel zit, en een fijne balans vindt tussen voeding en sport.

Sterker nog: ik wil dat jij Gelukkig, Gezond én in Good Shape bent.
Voorgoed.

Liefs,

(F)Anne(tiek)

Psst: heb jij mijn boek ‘Fit&Fabulous’ al besteld?