Fannetiek in Las Vegas: Vlog part II

Fannetiek in Las Vegas: Vlog part II

Zoals beloofd en zoals al dertig keer aangekondigd heb ik hier de tweede vlog van mijn Olympia reis naar Las Vegas voor je.

Want het draait natuurlijk om de wedstrijd der wedstrijden, de mr. Olympia 2016. Afgelopen donderdag zijn we naar de persconferentie gegaan en naar Meet the Olympians en vrijdag reisden we af naar de expo waar ook de pre-judging plaatsvond van de figure en bikini-klasse.

Die laatste klasse is gewonnen door Courtney King, Ashley Kaltwasser werd naar mijn mening verrassend vierde. Mijn heldin Nicole Wilkins kreeg – uiteraard – first call outs, maar heeft flinke tegenstanders (Latorya Watts o.a.) en ik dénk dat Phil Heath zonder twijfel de Open Klasse vanavond wint. Dat zonder twijfel twijfel ik aan hoor, je weet het niet. Maar hey, we gaan het zien.

img_3869

En dat gebeurt vanavond! Tijdens de finale van de figure klasse en de Open Klasse. De hele verslagen lees je overigens op www.fitsociety.nl, waar collega Kenneth verder ingaat op de pre judging en de Olympia zelf.

EDIT: het is hier 23:30 uur zaterdagavond terwijl ik dit tik en ik ben nét terug van de Orleans Arena. Phil heeft inderdaad gewonnen. Nicole werd vierde. Pijnlijk, maar terecht. De top drie is ijzersterk. Letterlijk.

Ik geniet vooral met volle teugen van deze schitterende stad, en dat zie je – uiteraard samen met de Meet the Olympians – terug in vlog twee.

In het derde deel van mijn vlog – waar nu aan gewerkt wordt maar eeuwen duurt wegens rot apparatuur en rot wifi – zie je de pre judging en een stukje expo, en in the final part vlog IV zie je de finale, naast uiteraard mijn Vegas-geneuzel en ander avomtuur. Stay tuned!

Joe!

https://www.youtube.com/watch?v=cOUNQcPvy_g&feature=youtu.be