PrepPret #12

PrepPret #12

Terwijl ik deze PrepPret neer tik heb ik ff geen idee van de dagen of de tijd en ben ik redelijk tot ernstig gesloopt. Met m’n beentjes omhoog en m’n haar in een superdeluxe hoge knot tik ik dan nu ook maar even verder voor ik in slaap val en jij alsnog niet weet wat ik allemaal uitvreet.

Want oh man, wát een week. De oplettende Snapchatter heeft m’n avonturen al kunnen volgen, maar ik had redelijk onverwacht de hele week fotoshoots voor Aesthetix Era. Yes, samen met Jaco de Bruyn, Sergi Constance en Tom Coleman. Zoek de heren maar even op. Er komt een geheel nieuwe collectie aan (ook voor dames en deze wordt sick) en de drie mannen maken daarom een tour door Europa. Onder andere dus om te shooten en well, ik was er dus de hele week bij onder de teller van Aesthetix Era.

Nu wil het geluk dat ik nagenoeg zeven weken out – en dus redelijk in shape ben, want het is enigszins intimiderend (en awesome ja) om naast deze heren te poseren. Ik kan helaas geen foto’s laten zien (dus stay tuned) maar believe me wanneer ik zeg dat het topnotch wordt.

Op m'n charmantst.

Op m’n charmantst.

In het kort ging het ongeveer zo: Laura van FitGirlCode mailde mij vorige week donderdag dat een vriend van haar op zoek was naar een fitnessmodel voor een kledingmerk. Ik mailde terug; ja sure, wanneer, wat, hoe, dat soort dingen. Daaropvolgend stuurde ik mijn nummer, diezelfde vriend belde mij nog die avond. Het had wat haast. ‘Wat’ betekende overigens drie dagen later. Ik stuurde foto’s, hij stuurde die door naar de art director van Aesthetix Era, die zei yay!, en zo zat ik een aantal dagen later bij haar op kantoor voor de briefing. En dit alles is nu een week geleden en ik ben nog steeds aan het buzzen van energie. En van vermoeidheid.

Ik heb nog nooit zo veel gyms van binnen gezien en níet getraind. Ja, ik heb wel getraind (want 7 weeks out) en m’n cardio gedaan. Maar ik heb vooral geposeerd, gelachen, nog meer geposeerd en nog meer gelachen. De dagen waren lang, maar ik was de hele week omringd door bodybuilders en mensen met dezelfde liefde voor de sport en dat schept spreekwoordelijk een band. Wat heb ik mad respect voor deze heren die hun droom waar hebben gemaakt en leven voor en van de sport.

2016-02-04 11.08.47

Nu wil het toeval dat de Body&FitShop eerder deze week een training met de drie heren heeft verloot en die morgen plaatsvindt in Verweggistan (Emmen) en ik daar ook heen ga. Eigenlijk ging ik daar dus al heen onder de noemer van Body&FitShop, maar nu dus ook omdat m’n squad er is. Awesome veel zin in. Tegen de tijd dat je dit leest, ben ik waarschijnlijk al weer onderweg en kun je ook dan weer alles volgen op Snapchat en Instagram.

Afijn! Prep! Ik moet je eerlijk bekennen dat deze week mijn hoofd niet erg bij m’n prep zat. In a good way. Niet dat ik compleet yolo ben gegaan met mijn dieet (probeer maar eens iets anders te eten dan kip en rijstwafels met bodybuilders om je heen – nee, m’n dieet was on point), maar ik was de hele dag in de weer en had geen seconde tijd om aan honger te denken, of aan het feit dat ik dus morgen zeven weken out ben.

Maar dat is wel zo en ik kan je happy mededelen dat het goed gaat. Ik denk juist dat deze week er goed aan heeft bijgedragen qua vetverbanding (fotoshoot-cardio, bestaat dat?), want ik heb het idee dat het de afgelopen tijd veel sneller gaat. Ofcourse, mijn calorie-intake is verlaagd en ook mijn cardio is verhoogd, maar het lijkt er soms op alsof mijn lichaam zich nu ook netjes gedraagt en met me meewerkt.

Ik merk dat ik ook goed in mijn ‘prep-war’ zit. Geestelijk that is. Een soort van oogkleppen op en gáán. Gewoon doen. Die koekjes komen wel weer. Moe? Ja, dat zal nog wel vaker voorkomen, uurtje slapen overdag (wat ik dus niet doe maar wel moet gaan doen, I know), loopschoentjes aan en gáán. Regent het? Dan staat er binnen bij de Vondelgym een loopband. Liep een fotoshoot uit en was ik later thuis dan verwacht? Gáán. Trainen. Hop. Go. En dat resulteert dus in een shape waar ik steeds blijer van word. Nog zeven weken op de teller. Ik ben benieuwd.

Stay tuned lieve all, en mocht ik het nog niet eerder gezegd hebben, je rockt! Thanks – iedere dag weer – voor je lieve support en woorden. Means a lot.

(ps. check ook even de mega toffe GiveAway die ik vandaag online gooi op Instagram – thank me later #arro).

Joe!