Ziek zijn en trainen

Ziek zijn en trainen

Normaal gesproken zou hier een nieuwe Q&A staan, maar wegens algehele malaise moet ik die nog opnemen en voor je in elkaar zetten. Nog heel even geduld dus (mocht je de andere willen zien, kijk dan even hierrrr).

Meh

Maar ziek dus. Nou ja; meer zwaar verkouden, geen stem, snotterig en sneu – aansteller. Zoiets. Ik HAAT ziek zijn. Serieus. Ik kan er niks mee. En ik heb helemaal een hekel aan het feit dat ik dan eigenlijk gewoon even rustig aan moet doen, en dat vervolgens niet doe – maar op dit moment moet ik wel.

Ik had overigens een Q&A klaarstaan maar halverwege de opname dacht ik nee, ik kan niet meer en dus heb ik de camera uitgezet. Ook de tweede unboxing video van de Body&Fit shop wordt heel even opgeschoven. I’m sorry ya’ll.

Maar ik heb wel wat fijn leesvoer voor je, want mag je eigenlijk trainen als je ziek bent? Het antwoord lees je hier bij mijn FITsociety squad.

Tips

Liever kijken? Dan raad ik je aan om mijn speelfilm te kijken die ik maakte in Las Vegas. Als je ze achter elkaar kijkt heb je ruim 60 minuten kijkplezier ;-)

Iemand nog fijne Netflix (of anders) tips? Series die ik MOET zien? Of DE gouden tip tegen griep? Holler.