Fannetiek shoppen: what to wear

Fannetiek shoppen: what to wear

Ik ben dus zo’n nerd die niet in een piepklein sportbroekje de gym in durft. Maar de intensieve workouts, de stijgende temperaturen en de niet overal werkende airco dwingen mij andere keuzes te maken.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar fijne zomerse sportoutfits. Niet té kort (you wánt an ass, you don’t wanna show ass), niet te warm maar wel über hip. Yup, ik schaar mezelf in die laatste categorie. Hip & building an ass. Ha :)

Laten we beneden beginnen, en wel bij de schoenen. Onlangs zette ik mijn nieuwe lovely babies online: (knal)roze Nike Pegasus 31. Misschien heb je ze wel gezien. Zo niet, dan hieronder nog even een foto.

2014-06-17 20.31.24

Lopen dus heerlijk en zien er nog beter uit. Of andersom. Hoe dan ook, klik hier om rond te neuzen tussen nog meer fijne patta’s voor je pootjes.

Dan gaan we een stukje naar boven en komen we uit bij jawel, de sportbroeken. Ik train dus eigenlijk altijd in lange sportbroeken en nu ik er over nadenk weet ik niet waarom. Wellicht uit een stukje onzekerheid over mijn benen. Overigens staat een lange broek niet garant voor zekerheid. Wat dacht je van de combinatie squats en een doorschijnende (lees slechte kwaliteit) broek. Dan sta ik toch echt liever in een kort broekje te klooien. In fitchickkringen wordt niet voor niets vaak gevraagd (bij het spotten van een fijn model): ‘enne, schijnt ie door?’ Speaking about #fitgirlproblems.

Thuis durf ik wel :)

Thuis durf ik wel :)

Als we een klein stukje naar boven schuiven komen we bij sporttops. Ik train eigenlijk altijd in tanktops. Heel af en toe een T-shirt met korte mouwtjes, maar ik vind het fijn om bewegingsvrijheid te hebben. En ik ben gewoon heel trots op mijn schouders en armen. Plus, poseren voor de spiegels gaat nu eenmaal beter in een tanktop. Flex till you’re famous, right?

En ladies, laten we vooral de sportbh niet vergeten. Of je nu tot #TeamNoBoobs hoort, of tot #TeamMegaRack (ik lanceer hier net serieus een nieuwe hashtag); het ondersteunen van jouw girls is mega belangrijk. Daarnaast is het ook niet lekker hardlopen of Kettlebelzwaaien wanneer je boobs bij elke hups tegen je kin klingelen. Toch? Klik hier voor een paar fijne voorbeelden en maak je keuze.

Geshopt? Laat het me dan weten! Tag jouw sportoutfit met de hashtag #Fannetiekgeshopt op Facebook of Instagram en show me the goodies!