FannTalk: het is zover!

FannTalk: het is zover!

Een tijdje geleden kreeg ik in de Vragenrubriek van Fannetiek de vraag ‘of ik een keer een training wilde verloten’. Nu ben ik de beroerdste niet en antwoordde ik met ‘ja ofcourse why not’. Dat leek me wel leuk. Om jullie enthousiasme te peilen vroeg ik of er überhaupt behoefte was aan een ‘live’ vragenuurtje slash training en toen ontplofte mijn inbox.

Nee grapje maar ik ontving veel positieve reacties. En dat vond ik leuk. Dus besloot ik niet één training te verloten, maar er een zogeheten FannTalk-dag van te maken. Zo heeft iedereen de kans aanwezig te zijn, en bij grote belangstelling maken we er gewoon meerdere edities van.

Wat kun je verwachten?
Mijn doel met Fanntalk is vooral om elkaar te ontmoeten, elkaar (of mij) vragen te stellen, samen te trainen, lol te hebben, selfies te maken en vooral om te praten met (en te leren van) elkaar. Want social media is tof, maar veel verder dan een dubbeltap of een like komen we vaak niet. Toch is er – gezien de vragen in mijn inbox – nog steeds een boel niet duidelijk in de wereld van fitness en health en zijn we soms best onzeker over ‘of we het nu allemaal wel goed doen’. Dus verzamel je vragen (dit kan gaan over je squat form tot aan voeding tot aan de beste sportoutfit, vraag maar raak), trek je gymschoenen uit de kast en kom naar de eerste editie van FannTalk.

Wanneer:          zondag 13 september 2015
Waar:                FoxGym te Rotterdam (routebeschrijving)
Tijd:                   van 14.00u tot circa 17.00u (verzamelen om 13.45u)
Kosten:              € 8,- per persoon*

Yes, Lisanne van FoxGym is zo amazing geweest om ervoor te zorgen dat wij hun second home die dag mogen gebruiken als gym. Zo krijg je met FannTalk niet alleen meer inzicht in mijn wereld, ook krijg je die dag toegang tot een van de bekendste gyms van Nederland die we speciaal voor FannTalk geheel tot onze eigen beschikking hebben. Can you say private gym?

Doordat we in een gym zijn, is er ook genoeg ruimte om je om te kleden, eventueel te douchen, zijn er aan de bar (eiwitrijke) hapjes en drankjes te koop en zal de Body&Fit shop zorgen voor een fijne goodiebag. What’s not to like?

Hoe meld ik me aan?
Simpel. Stuur even een mailtje naar info @ fannetiek.nl waarin je vermeldt dat je naar de eerste editie van Fanntalk wil komen en met hoeveel personen. Ik stuur je dan een mailtje met alle informatie die je nodig hebt.

LET OP: ik heb plek voor 30 personen en ik behandel de mail op volgorde van binnenkomst. Je deelname is bevestigd zodra je de bevestigingsmail binnen hebt, die tevens dient als toegangsbewijs. Te laat aangemeld of kun je niet op die datum? Niet getreurd, bij voldoende aanmeldingen (en uiteraard voldoende belangstelling) volgen er meer edities van FannTalk.


EDIT: veel sneller dan gedacht zijn de eerste 30 plekken al gevuld. Mega tof! Iedereen die nu mailt zet ik op de lijst voor een volgende editie (mocht je dan nog steeds willen :)

*Regelen en organiseren kost niet alleen tijd, maar ook af en toe geld en daarom kan ik er niet voor zorgen dat de toegang gratis is. Wel weet ik zo zeker dat degenen die komen net zo dedicated zijn als ik, en ach, dan maar een Grande Latte Skinny Frappehappydepeppy-cino minder. Toch?