Succesverhalen

Op deze pagina vind je een greep uit de succesverhalen van mijn Team Fannetiek leden.
Iedereen heeft uiteraard andere doelen, dromen en bodygoals, echter is er maar één manier om die te bereiken.

Alle leden van mijn team werken daarom dag in dag uit kei- en kei hard, en samen met mijn online coaching behaalden zij hun uiteindelijke doel:

Wieke x Fannetiek

‘Ik heb de coaching van Anne als zeer waardevol, prettig en persoonlijk ervaren, ook al is het online coaching. Ze geeft hele goede feedback op workout video’s en weet precies het juiste te zeggen als het niet even zo goed gaat.
Dankzij Anne heb ik in een topshape mijn fotoshoot kunnen doen, maar ook voor mijn nieuwe doelen die vooral draaien om balans en fit blijven heb ik alle vertrouwen in Anne.’

Kelly x Fannetiek

‘De coaching van anne is in één woord SUPER! Ze wil je alles leren en overal bij helpen waar ze kan. Maar wat ik het aller-mooiste vind: ze steunt je en gelooft in je! Hierdoor bleef ik gemotiveerd en gefocust.’

Pascalle x Fannetiek

‘Sinds de coaching bij Anne is mijn progressie fast-forward ingezet en deze blijvend behouden: balance is key. Het gevolg is een stabiel energie-level en een enorme boost aan zelfvertrouwen op meerdere vlakken. Ik ben klaar om mijn persoonlijk record op de halve marathon te verbeteren! En zoals beloofd zou ik een foto sturen in bikini als ik vol zelfvertrouwen op het strand stond. En here I am.’

Maartje x Fannetiek

‘Zowel geestelijk als fysiek was er veel mis met mij voor ik begon bij Anne in haar Team Fannetiek. Ik wilde eerste die overtollige kilo’s kwijt en me weer lekker in mijn vel voelen. En dat lukte. Ik verloor 9 kilo dankzij haar motivatie, steun, luisterend oor en mobiele Wikipedia vraagbaak. Ik heb gehuild toen ik onder mijn grensgewicht kwam. En het belangrijkste: ik geniet weer. Van eten, van gezelligheid, maar vooral weer van het leven.
Een paar kilo verliezen had ik misschien zelf ook wel gekund, maar mentaal beter worden niet.’

Nathalie x Fannetiek

Nathalie is mijn eerste en ‘oudste’ trainee in #TeamFannetiek. Na veel vallen en nog vaker opstaan had zij onlangs haar fotoshoot waarvoor ze in de beste shape van haar leven wilde zijn. Ze stuurde me een berichtje:

“Ja daar sta ik dan weer op de crosstrainer, mezelf een uur in het zweet te werken. Met tijd om na te denken, heel veel na te denken. Alles komt voorbij en jeetje, wat kom ik van ver. Wat ben ik mezelf vaak tegen gekomen, wat heb ik vaak moeten janken.

Ik herinner me het moment nog dat ik jou appte: “en nu is het afgelopen: ik heb voor mezelf een mega doel gesteld. Ik wil in de beste versie van mezelf op de foto. Hoe? Geen idee maar dát gaan we doen.” 💪🏼

En lieve Nath, je hebt het gedaan. Tien kilo lichter en in de beste shape van je leven. Maar misschien nog wel belangrijker: in de beste #mindset van je leven.

Dagmar x Fannetiek

Ook Dagmar behoort tot een van de eerste officiële leden van Team Fannetiek. Iets meer dan een jaar geleden stopte ze met roken en moest ze herstellen van een heftige blessure. Vandaag de dag loopt ze op zaterdag ‘met gemak’ een halve marathon (in de polder), en wil ze in 2018 een hele marathon ‘voor het eggie’ doen. Dag, I am rooting for you!

‘We lijken te leven in een wereld waarin alles lijkt te draaien om ‘Health’ (met hoofdletter H). Je eten moet gezond zijn. Een chick zonder fit is geen chick meer. Vegetarische slagers zijn in, koolhydraten zijn uit. Lowcarb, carbcycling, non-fat, paleo, killerbody, kikkererwten, aspartaam, zero en bananenbrood zijn de nieuwe dicteewoorden van nu. Het nieuwe ABC: Abs, Booty, Curves. We drinken skinny koffie, preppen onze meals, eten allemaal 1200 kcal per dag maar mogen soms een heuse cheatmeal. Die moet dan wel weer vegan zijn. Of was het vega? What the (vergeet de hashtag niet) #He(a)ll(th)..?
Het is in deze wereld waarin jij mensen, in dit geval mij, hebt weten te bereiken. Met een no-nonsense, attitude, humor en een dosis eerlijkheid heb jij mij weer met beide benen op de grond weten te zetten. Wat jij uitstraalt en overbrengt; wat je zégt, wat je schrijft en hoé je het schrijft, is eigenlijk gewoon heel logisch. Ik zeg go coach, want je inspireert en motiveert mensen letterlijk om in actie te komen; to make a change. Nadat ik mij een periode FCK en niet FIT heb gevoeld, kan ik oprecht zeggen dat ik mij nu FIT as FCK voel. All you need is some basic sense van Anne F. Haakmeester en een (vega(n)) hamburger op zijn tijd!
En tegen eenieder die op zoek is naar een dosis #fitspiration? Go. Buy. Now. Heb je ook meteen je cardiosessie weer gehad (FIT AS FCK red.)’

Melanie x Fannetiek

Vorig jaar kreeg ik behoefte aan nieuwe energie, een frisse wind. Ik wilde in een fit-team, ik wilde ook weer knallen! En toen las ik dat Anne zou starten met online coaching. YES! Al een tijdje volgde ik Anne in de social media. Ze sprak me ontzettend aan door haar energie, haar no-nonsens en humor. Dat wilde ik van dichtbij meemaken.

Anne leerde mij dat fitness niet het belangrijkste is in het leven, en dat het zelfs niet lukt wanneer je niet lekker in je vel zit, als je niet ‘opgeruimd’ bent. Die had ik even niet zien aankomen. :) Het eerste halve jaar werd dus fitness EN opruimen. Ze bood een luisterend oor, gaf advies waar nodig en gaf me ook altijd de aandacht en energie die ik nodig had. Ik werd fit in mijn hoofd, koos voor gezonde voeding en ik kon gaan knallen. Zo werkt het dus echt!

Het tweede halve jaar heeft Anne me naar een fotoshoot gecoacht. Ik had al eens een shoot gedaan, maar dat was voor het ‘opruimen’. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en dat was ook te zien op de foto’s. Het moest dus over. Ik kreeg van Anne trainingsschema’s, voedingsschema’s en op het laatst zelfs weekmenu’s. Ik had op het laatst ook bijna dagelijks contact en overleg, we hebben het echt samen gedaan. Daardoor was het niet alleen een stuk makkelijker, het was ook zo leuk!

En wat een resultaat! Zo gaaf om te zien wat je in een paar maanden kan bereiken. Thanks Anne!

Simone x Fannetiek

De coaching van Anne is in een woord TOP! Wat ik van Anne heb ik geleerd is dat het allemaal draait om balans. Met het advies van Anne kon ik gewoon lekker uiteten en viel ik toch af! Beter kon gewoon niet. Tot de dag van vandaag ben ik super blij met mijn resultaat en daar ben ik Anne ontzettend dankbaar voor. Zonder haar was dit niet gelukt!

Haimanti x Fannetiek

Anne als coach. Wat moest ik daar van verwachten? Maar wat een periode. Ten eerste prachtige resultaten, nieuwe kennis maar bovenal een geweldig persoon leren kennen. Want wat is Anne een topvrouw. In doen en laten, in kennis. Ik zou het zonder twijfel weer doen: maar voor nu, tijd om zelf de stijgende lijn door te zetten.

You gots this Manti! Ruim twaalf kilo er af in een kleine zes maanden, squat meer dan BW en zelfvertrouwen thru the roof. Mega trots!


Trots!

гидра официальный сайт

официальная ссылка на гидру

2021 рабочая ссылка на гидру