FIT & FABULOUS

Op deze pagina stay je tuned voor het laatste nieuws over mijn boek FIT & FABULOUS.

FIT & FABULOUS

Even terug naar het begin. Want een boek schrijven doe je niet zomaar. Klopt. Ik heb dit idee dan ook niet in een dag verzonnen.

De afgelopen tien jaar heb ik veel hoogtepunten meegemaakt, maar zeker ook dieptepunten. Ik leefde een rollercoaster life: als mens, als jonge vrouw, als ondernemer én als topsporter. Mijn ultieme verlangen naar een gezond lichaam en een healthy mindset zorgde ervoor dat ik vorig jaar besloot het roer resoluut om te gooien. Ik ben gestopt met fitnesswedstrijden, ik ben gestopt met dagelijks wegen, mijn voeding afmeten, en ik ben gestopt met mezelf continue neer te halen. Klinkt misschien wat heftig, maar als ik dat niet had gedaan was ik nu misschien niet zo gezond en oprecht gelukkig (ok en in een best goeie shape).

Mijn boek FIT & FABULOUS is voor álle vrouwen tussen de 16 en 88 jaar oud, die gezond, gelukkig én in good shape willen komen, willen zijn én willen blijven. En dan bedoel ik natuurlijk wat je ziet als je in de spiegel kijkt, maar ook wat je ziet als niemand kijkt.

Waar gaat het boek over?

In mijn boek geef ik jou alle tips en trics die ik ken en heb geleerd (soms the hard way) gedurende mijn eigen fitjourney om in de beste vorm van je leven te komen, en die te behouden. Zowel fysiek yes, maar we kijken vooral verder dan de spiegel. Jouw fitjourney begint namelijk niet in een gym of in de keuken, maar die begint veel dichterbij huis. In je hoofd, dat is waar je zou moeten starten.

Een kleine vooruitblik op de inhoud van mijn boek aan de hand van de 3 G’s die ik hier op Fannetiek.nl regelmatig behandel en in de serie Fannetiek de zomer in volledig heb uitgelegd:

Gezond
En dit zélf in de hand hebben. Je kunt na het lezen van mijn boek zelf aan de slag, zodat je jouw nieuwe plannen kunt laten passen in jouw leven. Denk aan de juiste voeding, wat moet je nu eigenlijk eten en wat vooral niet. Ik zorg voor lekkere en makkelijke recepten, ik geef je voorbeelden van gezonde voeding maar geef je ook de uitleg en rekensom om zelf jouw energiebehoefte te bepalen aan de hand van jouw doelen. Kortom, alles over een fitte binnenkant.

Gelukkig
Een niet geheel onbelangrijk element lijkt me? Want, wat is geluk eigenlijk, hoe vind je jouw geluk, en hoe bereik je als vrouw een evenwichtig en realistische work, life, en -sportbalance. Wij hebben het al druk genoeg en stress is ons vaak niet vreemd. Hoe word je ‘fit in thy mind’. Oftewel: hoe creëer je die healthy mindset.

Good Shape
Uiteraard vind je in mijn boek ook alle info die je nodig hebt over trainingen. Ik vertel je welke trainingen het beste voor jou werken, hoe vaak je moet trainen, waar je kunt trainen, hoeveel herhalingen je moet maken en het belang van rust en slaap. Alles staat in mijn boek, om in the best shape of your life te komen. Fit van buiten dus.

Wanneer komt het boek uit?

FIT & FABULOUS ligt vanaf 17 april 2018 in de winkels en wordt vanaf die datum ook verstuurd als je mijn boek reeds hebt gepre-orderd.

Uitgever: Luitingh Sijthoff.
Literair agent: The Fame Game.

Nederlandstalig
176 pagina’s
ISBN: 9789024579846

Auteur? Le moi.

Resumé

Kort samengevat is FIT&FABULOUS een boek voor iedere vrouw die het maximale uit haar leven wil halen. Op het gebied van voeding, dieet en sport jazeker, maar óók op het gebied van geluk en gezondheid.

Een boek met een no-nonsense aanpak a la Fannetiek. Geen 1200 kcal dieet-sprookjes, maar haalbare en échte resultaten middels een realistische stappenplan. Een boek vol met mijn favoriete workouts, voedingstips- en weetjes, foto’s, eet- en trainingsschema’s, en ik vertel je mijn eigen verhaal over mijn bewogen weg naar gezondheid, geluk en de beste shape van mijn leven.

This is it

En fck ja, dat vind ik spannend. Ik vind het spannend dat mijn verhaal, en mijn woorden straks in de winkel liggen of bij jou op het nachtkastje. Ik weet echter ook dat ik met mijn verhaal en ervaringen jou kan helpen. Ik weet dat jij dezelfde vragen hebt over voeding, sporten, afvallen of aankomen, net als dat ik die ooit had. En ik weet nog hoe irritant ik het vond dat ik geen goede en betrouwbare antwoorden kon vinden.

Dat kun jij nu wel met mijn boek FIT&FABULOUS.

Benieuwd naar de eerste pagina’s? Snap ik. Klik op de link onder de cover & lees de eerste pagina’s van mijn boek.

FitFabulous-leesfragment

 

Heb je vragen over mijn boek? Stel die dan gerust! Je kunt mij altijd een email sturen via info@fannetiek.nl

Meteen pre-orderen? Dat kan ook. Klik dan hier en bestel jouw exemplaar vandaag.

xoxo

 

14-6-2017