Healthbox: The September Issue

Healthbox: The September Issue

Misschien leuk om te weten, (of niet, ik vertel het toch) maar vroeger wilde ik de nieuwe Anna Wintour worden. De Amerikaanse Editor in Chief van het prestigieuze tijdschrift Vogue.

Ik studeerde journalistiek en was na het zien van The Devil wears Prada en de documentaire ‘The September Issue’ ervan overtuigd dat dát de job voor mij was.

Inmiddels ben ik inderdaad Editor in Chief. En Fannetiek.nl is mijn Vogue (wow, zo poëtisch) en dus hoort daar een eigen September Issue bij. Snap je.

En die September Issue komt er, zij het in de vorm van de ‘Healthbox ‘The Fannetiek Edition’.

Que pasa nu weer, hoor ik je denken. WTF is een Healthbox? Let me explain.

Healthbox
De Healthbox is een abonnement (om in de tijdschriften scene te blijven) dat je neemt op een doos (ha, snap je). Die doos, de Healthbox dus, wordt iedere maand verzonden en bevat iedere maand nieuwe healthy, beauty en sporty producten, iedere keer met een ander thema. Wat er in de Healthbox zit blijft geheim, zodat je met iedere box een soort ‘kado’ voor jezelf op de deurmat vindt. En dat voor € 24,95 per maand (inclusief verzendkosten), terwijl de inhoud van de Healthbox vaak een waarde van meer dan zestig of zeventig euro heeft. Overigens, de Healthbox is maandelijks opzegbaar en je kunt een abonnement ook kado doen.

healthbox_Sept

The September Issue
Is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar what’s in it (letterlijk) voor jou? Ik kan je vertellen dat de september issue dit jaar in ieder geval allemaal producten bevat die ik zelf gebruik, waar ik fan van ben (of gewoon grootverbruiker) want ik mag deze editie zelf samenstellen! Voor jou! Tenminste, als je abonnee bent.
En heel misschien mag ik er wel een paar weggeven als ik Tim lief aankijk.

2016-07-13 15.35.29

Resumé: ik vind helemaal mooi en ik ben nu al een paar dagen m’n hoofd aan het breken over geschikte producten.

Wat zou jij leuk vinden in de Healthbox – The Fannetiek edition?

Let me know, wie weet kan ik wat regelen :)

Joe!