Unboxing: CoolBlue Tefal AirFryer

Unboxing: CoolBlue Tefal AirFryer

Move over frituurpan, ik heb sinds deze week een AirFryer van Tefal. Yup. Via CoolBlue. En ik kon het natuurlijk niet laten om een unboxing video op te nemen.
Advertisement

CoolBlue x AirFryer

De Airfryer die ik hier in mijn keuken heb staan is de Tefal Fry Delight en tbh: it IS a delight. Hoe fijn is het als je meals kunt maken met minimale olie en dat patat, kip, vleesch, of taartjes toch knapperig worden.

De Tefal Fry delight is een redelijk compacte AirFryer, met een laadbak, een aantal standen waarmee je de temperatuur die bij een gerecht hoort kunt instellen en that’s about it. Het wórdt ook gewoon niet moeilijker dan ik het nu vertel.

Ik koos ervoor de AirFryer te testen met zoete aardappelfriet en yes they were crunchy af. Je verwarmt de AirFryer zo’n drie minuten voor, sprayt de friet (of de pan) in met wat PAM spray (of gebruikt een dopje olie), zet de timer op circa 18 minuten en wacht tot de AirFryer klaar is.

Ping. Klaar. Friet. Crispy. En low fat.

Het is wel even stoeien met hoe lang de patat er nu in moet overigens. Niet ieder frietje was knapperig, dus iets meer geduld was in die geval op zijn plaats geweest.

Overigens kun je dus heel veel dingen in deze AirFryer maken he, wat dacht je bijvoorbeeld van baked oats? Een van mijn favoriete ontbijtjes die ik al veel te lang niet heb gemaakt. Ik ga het proberen. Heb jij een AirFryer? Zo ja, please share your recept!

Mijn tip? Maak naast skinny patat ook een skinny ‘mayo’: Mix 175 g 0% Griekse Yoghurt met zout en kruiden naar keuze en 2 druppels water. Goed roeren et voila: mayonaise.

https://www.youtube.com/watch?v=0mtXVianSjE&feature=youtu.be

Sponsored.