Actie: Healthbox by Fannetiek

Actie: Healthbox by Fannetiek

In het kader van self-spon, de feestdagen, het feit dat de klok een uur terug is gezet (o ja!) en in het kader van treat yo self Sunday heb ik goed nieuws.

Ik heb namelijk geregeld dat jij de Healthbox by Fannetiek (c’est moi dus) nu tijdelijk met 20% korting krijgt. Gebruik de code ‘Fannetiek’ bij het afrekenen en you’re done.

Healthbox: que pasa?

Laten we nog heel even kijken naar wat de Healthbox ook al weer is:

Video by Jeroen Zondag.

De inhoud

Yes, about that. Misschien heb je de inhoud van mijn Healthbox al eens voorbij zien komen op zhe Gram. Iedereen die de box heeft ontvangen én heeft gerepost: thanks! Mega leuk om te zien en te horen dat jullie deze Healthbox als een ‘van de leukste boxen’ hebben bestempeld.

Ik ben dan ook nauw betrokken geweest bij de samenstelling van de Healthbox by Fannetiek en ín de box vind je onder andere producten en/of dikke kortingscodes van Body&FitShop, Jogha, Biobites, Kneip, Squalan en nog veel meer lekkers voor een happy body.

De korting

Heb je mijn Healthbox nog niet maar wil je ‘m stiekem wel? Of wil je ‘m misschien kado geven? Aan je BFF? Je moeder? Of gewoon aan jezelf? Dan kan dat dus.

Tot en met 10 november a.s. krijg je 20% korting op de Healthbox by Fannetiek (code: ‘fannetiek’). Je zit nergens aan vast overigens, het is een Limited Edition van de Healthbox.

Beter wordt het niet jongens, het is nu of nooit: ik heb helaas geen onbeperkte voorraad.

Vragen over de Healthbox? Let me know!


Geniet van je zondag enne, vergeet niet te kijken naar de laatste vlog ‘With the trainers‘ – in case je protein blueberry pancakes wilde maken. Lekker random.