Fannetiek de zomer in: #beachevent

Fannetiek de zomer in: #beachevent

Fannetiek de zomer in is bijna ten einde. Na zeven weken met wijze raad en serieuze woorden, komen er nog een paar Leisure List afleveringen. Die heb je na jouw harde werk verdiend.

Fannetiek de zomer in

De essentie van mijn Fannetiek de zomer in serie is om jou zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen de zomer in te laten gaan. Ik heb jou handvatten gegeven over hoe je jouw ultieme #summershape kan halen. En niet alleen in good shape voor de zomer, liefst een leven lang.

Ik heb geprobeerd jou duidelijk te maken dat je op zoek moet gaan naar balans. Balans in je hoofd, in je lijf, in je voeding en in je leven. Ik heb uitgelegd dat je een plan moet hebben. Een doel. Zonder structuur, zonder een écht plan, ‘doe je maar wat’. En dat is prima natuurlijk, maar dan moet je accepteren dat je ook geen echte resultaten haalt. Of slechts tijdelijke.

Onthoud: de afgelopen zeven weken zijn slechts het begin van jouw journey. Onze reis was tof, maar een reis eindigt. Alle tips die je in mijn Fannetiek de zomer in serie kon lezen moet je keer op keer herhalen. Als iets even niet lekker loopt, als je stagneert: terug naar af. Doorloop alle punten weer (ruim op, pak in, focus, gedraag je) en herhaal dit iedere keer als je denkt dat het nodig is.

No worries, de Fannetiek de zomer in serie blijft nog wel even online staan.

Fannetiek de zomer in sluit af in stijl

Onze reis is bijna afgelopen. En aan de vele reacties op deze serie denk ik dat jij veel hebt geleerd. En dat doet mij heel goed. Sterker nog, om jouw nieuwe doelen, nieuwe zelfvertrouwen en deze serie in stijl af te sluiten heb ik wat bedacht.

Ik wil Fannetiek de zomer in afsluiten met een beach event. En ik wil dat jij als lezeres van deze serie daar bij bent.

Een datum en een plan heb ik al, echter ben ik organisatie-technisch benieuwd naar de interesse in dit beach event. Dus let op, komt ie:

Fannetiek de zomer in Beach Event:

Wanneer: zondag 9 juli 2017
Plaats: tba (op het strand tho)
Tijd: pak ‘m beet van 12:00 uur tot 17:00 uur
Kosten: tba

Wat gaan we doen:

  • Kickass sporty activiteit;
  • Kickass Runway Bikini show inclusief vette prijzen;
  • Healthy en kickass BBQ

Als je interesse hebt in een toffe middag op het strand, en samen met mij de zomer wil vieren, mail mij dan even via info@fannetiek.nl. Ik stuur jou dan zo snel mogelijk de rest van de informatie. Daarna kun je jouw definitieve besluit aan mij doorgeven.

Let op: jouw mail is geen officiële aanmelding, en je zit nergens aan vast. Ik wil echter even inventariseren of ik het gehele strand moet afhuren, of een deel.

Life is a beach dames, hoop dat ik jullie allemaal zie op het strand, zondag 9 juli a.s.

O ja. En ik heb een nieuwe #FannVlog voor je: