Online coaching: time to get serious

Online coaching: time to get serious

Met gepaste trots, nee herstel. Fckng trots presenteer ik jou mijn vandaag gelanceerde Online Coaching programma.

In samenwerking met mi vida FITsociety.nl is het vanaf nú mogelijk je in te schrijven voor online coaching, met mij (of Kenneth uiteraard) als coach.

Online coaching: zhe app

Samen bepalen we jouw doelen, krijg je het juiste voedingsadvies en een trainingsschema. Alles op maat en op jouw wensen afgestemd. Jij gebruikt de app (check de voorwaarden en downloads op deze pagina) om je voeding in bij te houden (jazeker, we hebben ook een foodscanner), om je trainingen bij te houden én om met mij te chatten. Of MSN-en. Of WhatsApp. Afijn, ik zit in ieder geval onder de knop op jouw telefoon. Dus mocht je vragen hebben, ergens mee zitten of willen vertellen dat je een nieuw squat-PR hebt gehaald, I’m here.

Dit is wat ik doe

Ik kan hier nu heel veel woorden neerpennen over hoe zeer het mij raakt dat er nog zo veel slechte begeleiding is. Hoeveel onjuiste informatie er nog rondwaart, en hoeveel resultaten er niet worden geboekt door te weinig kennis, te weinig motivatie of door andere struggles. Ik kan je vertellen dat ik het weet, I know, I’ve been there.
Maar ik ben nu hier. Dit is wie ik ben, dit is wat ik doe. En dat kun jij ook.

Check onderstaand filmpje en download de app. Dan zie ik je daar. Time to get serious. Let’s go.

https://youtu.be/mjOUJMHokjs