REVIEW: mijn liefde voor de 6pack bag

REVIEW: mijn liefde voor de 6pack bag

Want er gebeurde meer deze week. Niet echt natuurlijk; ik ben al weer compleet gefocust op zondag en heb zojuist m’n depletietraining gekilled, maar toch. Ik heb nog meer te vertellen.

Ik ontving namelijk – net voor de FlexCup – een 6Pack Bag. Ja echt. Officieel heet ‘ie Expert Innovator 500 maar in de bodybuildersmond heet ‘ie gewoon 6pack bag. Check dit:

http://youtu.be/WVNoTiHS5N4

(hi Nicole, DLB en Larissa (hartjesogensmiley)

En ik heb een roze. I kid you not. Tadaaaa (let even op de ‘sixpack’ op de voorkant – geniaal) :

6Pack Bags zijn gemaakt van 1680D Polyester en 100% Ballistic Nylon. De binnenkant is gevoerd met Cool Tech Lining. De Expert Innovater 500 wordt geleverd met 5 BPA/PVC vrije, afsluitbare bakjes voor je maaltijden en twee gelpacks. Die leg je – voor je ergens heen gaat – zo’n 2 tot 3 uur in de vriezer. Daarna stop je ze in de daarvoor speciaal gemaakte zijvakjes van de tas. Dankzij de Cool Tech Lining blijven je maaltijden minimaal 8 uren gekoeld. I-de-aal.

Overigens had ik m’n sieraden in de  afsluitbare bakjes gedaan toen ik naar de Flexcup afreisde en een rol Oreo in de zijvakken, dus dat gaat ook heel goed.

Het allerleukste nieuws is dat de 6pack Bag tassen (niet de hele collectie zoals te zien in het filmpje – working on that) ook hartstikke in Nederland te koop zijn. Bij de Body&Fit Shop! Is dit een kadotip voor kerst of niet?

Klik hier om hun assortiment te bekijken (verkrijgbaar vanaf € 59,90).