WH'S FITLIST 2017: VOTE FOR ME!

WH’S FITLIST 2017: VOTE FOR ME!

Ik was bezig met het neertikken van een redelijk tot vrij serieuze blog over zelfrespect- en liefde (ook belangrijk, I know) tot ik vandaag hoorde dat ik voor het derde jaar op rij genomineerd ben voor de Women’s Health FitList 2017. OMG. Wow.

Maar echt.

Women’s Health Mag Fit List 2017

Ik quote de Women’s Health: “Een fitter en gezonder Nederland, dat is ons streven. Gelukkig zijn we niet alleen, want er zijn veel meer mensen die bijdragen aan de missie ‘Heel Holland Fit’.

Wie zijn dé Fitfluencers van 2017? (ik, ik!)

We hebben ons de vraag gesteld: hebben ze iets bijzonders bewerkstelligd het afgelopen jaar? Bereiken ze heel Nederland? (jaa!) Het resultaat is een Fit List vol inspirerende namen die allen een missie hebben, motiveren en handvatten bieden om een betere versie van jezelf te worden.”

Snap je.

Vote for Fannetiek

Uiteraard heel veel congrats aan alle genomineerden dit jaar. De complete lijst van nominees vind je overigens in het WH november issue (vanaf 12 oktober in de winkel). Maar ofcourse is er maar éen naam écht belangrijk: le moi. Le Fannetiek. Oftewel: ik.

Ja sorry, maar dit is mijn website en ik ga hier niet onder stoelen of banken steken dat IK wil winnen.

De WH FitList heeft dit jaar overigens 10 categorieën en per categorie is er één winnaar. Ik ben ingedeeld in de categorie Power Prinsessen. Suits me right? 

Mijn verzoek:

Ik vraag niet vaak iets (ok, soms wel), maar I NEED YOUR HELP!

Sterker nog, I need your vote. Voor mij is deze derde nominatie een hele eer, omdat ik in al mijn ‘online jaren’ vaak wars ben geweest van fithypes, en geheel op mijn eigen manier door de fitworld ben gelopen. Dat blijf ik doen. Forever. Ik maak mij dag in dag uit sterk (letterlijk) voor de waarheid over voeding, training en een juiste mindset. Zodat jij alle antwoorden op vragen over het behalen van jouw doelen binnen handbereik hebt.

Hopelijk ervaar je dat ook zo.

Wil jij daarom please met alle email- en IP-adressen die je hebt (en ook die van je vriendje, vriendinnetje(s), ouders, familie en hond) op mij stemmen? Would mean the world to me.

Stemmen doe je via deze link.

Winnaarsmentaliteit

O ja, en als je op mij hebt gestemd, laat je het hieronder dan even weten? Onder de stemmers verloot ik namelijk 3 x een doosje van mijn Basic Complex Supplementen.

Ja. Dat is zieltjes winnen. Maar hey, je hebt een winnaarsmentaliteit of niet ;-)

Stem en spread the word.
Thank you.

X

Anne aka Fannetiek