Jogha: Release your inner badass

Jogha: Release your inner badass

Niet zo heel lang geleden berichtte ik over Jogha. Samen met nog tig andere instafitchicks hadden we namelijk een fotoshoot voor het nieuwste (en meest awesome) sportmerk op de markt: Jogha. Opgericht en bedacht door Aranka van FitGirlCode. Toen was de website echter nog niet online. Nu wel.

Dus hieronder eens even wat info. En wat foto’s. En veel awesomeness. Want het is Jogha. Heb jij eigenlijk al wat besteld?

JOGHA over JOGHA:
‘Jogha Luxury Sportswear is gemaakt voor moderne vrouwen die kiezen voor kwaliteit en stijl als het gaat om hun sportoutfit. Vrouwen die er goed uit willen zien en het maximale uit zichzelf willen halen; tijdens het sporten en daarna.

Alle Jogha items zijn voorzien van fashionable prints die speciaal ontworpen zijn om met elkaar te combineren. Jogha tilt sportswear naar een heel nieuw level door veelzijdige kledingstukken te ontwikkelen die jou niet alleen laten shinen tijdens elke workout maar ook ná je workout.

Daar waar andere sportswear zich focust op verschillende soorten sport, ligt bij Jogha de focus op de vrouw en haar behoeften. Zo kan iedere type vrouw haar eigen unieke stijl uitdragen. Als je je goed voelt in wat je draagt kun je pas echt uitblinken in wat je doet. “Jogha helps you discover the badass within.”

eden-1-782x402

jasjes ny-15-380x430

ny-14-380x430

 

ny-12-380x588

 

Zomaar een greep uit het lookbook van Jogha. De prijzen van de tops variëren van € 29,95 tot € 49,95. De tights van € 34,95 tot € 75,- en de reversible jasjes kosten € 109,95 per stuk (en zijn dus dubbelzijdig te dragen).

Keuze nog niet kunnen maken? Snap ik. Neem daarom zelf even een kijkje op www.jogha.com en release jouw eigen inner badass.

JOgha