Review: Estée Lauder - Sumptuous Infinite Daring Length

Review: Estée Lauder – Sumptuous Infinite Daring Length

In de categorie ‘kost wat, heb je wat’ hieronder een review van de nieuwe mascara van Estée Lauder: de Sumptuous Infinite Daring Length. Wiehoee!

Nu moet je weten dat ik een sucker ben voor mascara van Estée Lauder en ik tot voor kort (tot gisteren eigenlijk) altijd de normale Sumptuous mascara van hetzelfde merk gebruikte. Hartstikke tevreden mee hoor, maar een nieuwe mascara van Estée Lauder is altijd het proberen waard. Ik ben niet gezegend met volle weelderige wimpers myself (wie wel eigenlijk?) dus alle hulp die mijn wimpertjes kunnen krijgen om het te winnen van de zwaartekracht (en van de blondheid) is mooi meegenomen.

Daarbij heb ik alle merken mascara in alle prijscategorieën al wel eens geprobeerd en geloof me, je kunt beter tien euro meer uitgeven voor een écht goede mascara, dan blijven zitten met pandabeeroogjes,

Wat Estée (ik mag Estée zeggen) jou belooft met deze mascara:
Deze luxueuze mascara van uitstekende kwaliteit bevat heel wat zwaartekrachttartende vezels die zorgen voor weelderige, eindeloos lange wimpers en een prachtig gedefinieerde, verleidelijke blik. Het innovatieve nieuwe borsteltje geeft je wimpers onmiddellijk een volumineuze uitstraling. De wimpers worden het stralende middelpunt door de intense, diepe kleuren, met als resultaat een zeer verleidelijke blik. Een effect dat wel tien uur aanhoudt. Voor een betoverende oogopslag.

Daar ben je stil van hè ?

Wat ik vind:
Wat Estée vergeet te melden is dat het nieuwe borsteltje éigenlijk gewoon een kammetje is. Er is een tijdje een kammetjeshype geweest in mascaraland en you either love it or hate it. Ik love het dus. Na één keer aanbrengen zitten je wimpers eigenlijk al goed. Ze kleven niet aan elkaar en de mascara geeft je wimpers een mooie diepzwarte kleur (deze mascara is er ook in het bruin trouwens) en lift je lashes absoluut omhoog. Die tien uur houdt ‘ie ook makkelijk vol en beter nog, na verloop van tijd loopt de mascara niet uit, wordt ‘ie niet dof en blijven je wimpers mooi in de krul. Ik zeg dankjewel Estée.

Estée Lauder – Sumptuous Infinite Daring Length is verkrijgbaar vanaf circa € 29,00 bij de betere parfumeriezaken.

2014-02-15 10.40.16