Stronger Sweden vs. Fannetiek

Stronger Sweden vs. Fannetiek

Een tijdje terug blogde ik over mijn favoriete sportmerken. In eerste instantie omdat ik veel vragen krijg waar ik mijn sportoutfits koop maar ook omdat sommige merken nu eenmaal aandacht verdienen. Zo ook Stronger Sweden.

Niet heel lang na die blog ontving ik een mailtje van Henrik-met-een-moeilijke-achternaam. Wat bleek? Henrik is van – je raadt het al – Stronger Sweden, en had mijn blog opgepikt. Jag tror mycket roligt! Vond ik mega awesome natuurlijk, en jij na het lezen van deze blogpost ook. Ik heb namelijk iets voor jou geregeld.

Heel even terug naar de basis. Want hoezo Zweden? En waarom koop ik daar sportkleding? Nou, er gaat niets boven Zweden (of Groningen, maar goed, Zweden ligt hoger) en daarnaast hebben Zweden veel verstand van kledingkasten, maar ook van kleding. In dit geval dus sportkleding.

In mijn (Zweedse) kledingkast liggen honderd topjes met quotes (hashtag I have this thing with quotes) maar geen een is er zo leuk als die op de kleding van Stronger Sweden. Kijkt u even mee:

I want them all!

I want them all!

Dan het volgende probleem: ze hebben méér dan alleen vesten, namelijk ook tights, tops en accessoires. FML.

Middelste bovenaan staat op mijn wishlist.

Middelste bovenaan staat op mijn wishlist.

Wanneer komt dan het goede nieuws? Nou nu.

Want de kleding van Stronger Sweden is niet duur, zeker niet voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Ik twijfel heel vaak over de kwaliteit van bepaalde sportkleding en als ik zie wat ik voor sommige merken moet neertellen dan schrik ik. Is hier dus niet het geval.

Daarnaast is betalen heel simpel (via PayPal of CreditCard) en leveren ze binnen 3-5 werkdagen in Nederland (en Belgie en eigenlijk gewoon wereldwijd). Gewoon aan jouw deur.

‘Maar word je dan gesponsord door Stronger Sweden An?’ Neen. Dat word ik niet. Maar als ik ergens enthousiast over ben, dan deel ik dat met jullie, dus bij deze.


Het aller-allermooiste? Met de kortingscode* ‘fannetiek’ betaal je géén verzendkosten. Zero, nada, niks. Hartstikke gratis verzending. Scheelt je al gauw 8 tot 10 euro. Heb ik geregeld voor jou. Samen met Henrik.

Overigens heb ik de Leopard tight in mijn collectie, als ook de Leopard handschoentjes, een vest met ‘She’s too strong for you Bro’ en het vest met ‘Unleash the Beast’.

Welke ga jij kopen?

ps. Oók voor mannen!

 

*op bestellingen boven de 40 EU