Wear it! Maar wat?

Wear it! Maar wat?

Leuk, al die sportkleding, maar waar moet je nu écht zijn als je een beetje hip voor de dag wil komen in de gym – mocht je dat interesseren. Als je blind een broek en shirt bij elkaar grijpt en gewoon gaat vind ik dat ook goed.

Er zijn zo veel leuke sportmerken dat ik een beetje de tel ben kwijtgeraakt. Maar feit blijft dat ik 90% van de tijd in sportkleding rondloop en thuis eigenlijk óók altijd een joggingsbroek aan heb. De keren dat ik normale kleding draag zijn zeldzaam, dus ben ik best een beetje bekend op het www betreft gym-outfits. Vind ik zelf.

Dus waar koop ik dan mijn sportkleding? Welke sportmerken begrijpen dat wij een squat-approved tights zoeken (die dus niet doorschijnt), een sport-bh die genoeg ondersteuning biedt, maar niet alles wat we nog over hebben laat verdwijnen (en het liefst ook eentje die geen tepels laat zien), en welke top kleedt af, schijnt niet door en ziet er ook nog een beetje fashionable uit.

Ja. Serieus. Die vragen stel ik voor ik op ‘wilt u uw gehele favorieten-lijstje in uw winkelwagentje gooien’ klik. Dus. Hieronder enkele websites die Fannetiek-approved sportkleding verkopen.

Jogha
Yes, Jogha kennen jullie denk ik wel. Het nieuwe en hippe sportmerk van de knappe Aranka van der Voorden van Fitgirlcode. De nieuwe collectie komt er aan, maar voor het zover is kun je je nog even vergapen aan de huidige awesome collectie. O enne, met de kortingscode FANNETIEK ontvang je tot en met 31 januari 2015 20% korting op de hele collectie! Release your inner-badass begint hier.

joghawear

Body&Fit Shop
Jazeker. Nieuw in het assortiment: sportkleding van de Body&Fit Shop. Het enige wat nog ontbrak in de overvolle webshop. Kwaliteit is fijn; het zit lekker, het sport lekker en het is lekker niet duur. Extra bonuspunten voor de 20% kortingsactie die nu loopt (zie de banner rechts van deze blog!).

BFwear


Gina Tricot
Zweden heeft sport en fitness en fitchicks en fashion – en vooral die combinatie – echt begrepen. Ik denk dat de helft van de accounts die ik op Instagram volg van Zweedse chicks zijn, allemaal even knap. Zo kwam ik ook op de website van Gina Tricot uit. Hele fijne (sport)kleding, heel betaalbaar en een erg snelle levering. Nadeel? Bestellen kan alleen met creditcard.

GTwearStronger Sweden
Stronger är ett svenskt företag som gör träningskläder för både kvinnor och män. Geen idee wat er staat maar dat geeft ook niet, het gaat om de kleding. Wederom Zweeds, wederom zeer snelle levering en hele awesome kleding. Extra pluspunt: je kunt gewoon bestellen zonder creditcard (en de website is er ook in het Engels – no worries).

SWwear

LaBellaMafia
Yup! De allermafste-, mooiste en gekste leggings die je ooit hebt gezien. Vaak nagedaan, nooit geëvenaard. De collectie van het Braziliaanse LaBellaMafia is heel groot, en loopt uiteen van simpele designs tot aan leggings met gaten, rafels en opdrukken van gouden kettingen. Ik noem maar wat, maar ze hebben er vast zo een. Je kunt de leggings (en andere kleding) van het merk rechtstreeks uit Brazilië bestellen, maar veel handiger en ‘goedkoper’ (even tussen haakjes want de leggings zijn niet goedkoop) doe je dat via Delta Fashion.

labellawear2
O ja. En ALLES van Nike.
Behalve de Nike Huaraches. No offense, maar daar word ik niet heel warm van.

Nike Hua

Ben ik iets vergeten aan dit lijstje toe te voegen? Heb jij nog goeie tips of websites? Please share!