Fannetiek de zomer in

Fannetiek de zomer in

De zomer inderdaad. Wacht, kijk heel even naar buiten. Grote kans dat het regent, mistig is, en het vandaag niet warmer wordt dan 12 graden. Legit.

Toch introduceer ik vandaag mijn nieuwe serie ‘Fannetiek de zomer in’. Een tien-luik waarmee jij op 1 juni a.s. intens klaar bent voor het strand. Want ook al regent het misschien vandaag, het is wel nú tijd om te beginnen met jouw #summerready body en mind.

Fannetiek de zomer in

Dit is mijn plan: Iedere maandag verschijnt er een blogpost online, hier op Fannetiek.nl, waarin we samen werken aan jouw summerbody. Aan jouw doelen, je voeding, je trainingen en in the end geef ik mijn favoriete stranden door, mijn lievelingsbikini en why not, waar je de goedkoopste tickets vindt.

Ik ga je handige tips geven over hoe je je voeding kunt aanpassen zodat die winterkilo’s er zo snel mogelijk af zijn, ik geef je tips en inspiratie over welke trainingen je kunt doen, maar we gaan het ook hebben over hoe je je voorbereid op de komende periode. Waar ga jij je motivatie vandaan halen, hoe zorg je er voor dat je die motivatie houdt en hoe healthy ben jij tussen je oren.
Niet geheel onbelangrijk als je je doelen – dit keer écht – wil halen.

Fannetiek de zomer in zal hier en daar worden afgewisseld met een vlog en uiteraard aan jou de kans om tussendoor je #summerready vragen te stellen.

Are you ready for summer 2017?