Body&Fit Shop: what's new

Body&Fit Shop: what’s new

En, hoe gaat ‘ie met je goeie ‘voornemens’? Of dus dit. Nog helemaal on track?

Mooi zo. Ik heb zelf ook een aantal nieuwe doelen, waaronder een aantal shoots en de FIBO die dit jaar weer plaatsvindt in Keulen. Begin april sta ik met Dream Aesthetics op de beursvloer. Het wordt weer een gekkenhuis, nu al zin in. Maar daarover (en over mijn FIBO dieet) later meer.

Body&FitShop: nieuw!

Want ik heb een aantal tips die jou gaan helpen on track te blijven, promise. Met een beetje hulp van de Body&FitShop. Dat wel. Dit keer geen Unboxing (ik heb zelf nog niks besteld terwijl dat echt hoognodig is #verhuizen) want ik ben nog bezig mezelf te unboxen.

Tussen de verhuis- en kluspraktijken door houd ik uiteraard alle nieuwtjes in fittie-land in de gaten. En zo kwam ik op de website terecht van de Body&FitShop, waar ik onder andere deze acties zag.

Let u even op:

Gratis Pindakaas
Wait whut? Yup: een gratis pot pindakaas bij een bestelling boven de 29,- EU. Moet te doen zijn. Waarom? Het is nationale pindakaasdag. Niet doen of je dat niet wist en om het te vieren een potje hebt leeg gelepeld.

Body&FitShop deelt uit
Als je eenmaal die bestelling in je mandje hebt (en de gratis pindakaas), bedenk je je ineens dat ook je favoriete wheypoeder op is. Guess what: nog.meer.gratis: Bij bestelling van de Whey Perfection (*2270 gram en 4540 gram) of Smart Protein (*2000 gram) krijg je nu een goedgevulde goodiebag t.w.v. 15,- EU.

Wil je afvallen?
Wil je het roer omgooien in het nieuwe jaar en aan de slag gaan met een dieet? Laat die pindakaas dan maar even voor wat het is: Body&Fitshop heeft de beste plannen voor jou op een rijtje gezet. Ga bijvoorbeeld voor bewezen resultaat met de Low Calorie Diet 10 day challenge of kies voor een compleet 12 weken plan in de vorm van het Slankplan. Keuze gemaakt? Bestel dan jouw dieetplan en ontvang 10% korting met de code: SLIM10.

 *Deze actie is geldig t/m 25 januari en alleen geldig op dieetpakketten. Zolang de voorraad strekt.

Nog steeds hebberig?
Ha! Dan kun je je bestelling bij deze verdubbelen met onderstaande producten (tweede gratis!).

Weten wat ik nu eigenlijk in huis haal of altijd in huis heb? Check dan de laatste Unboxing vlog of check de redelijk up to date blog over welke supplementen ik dagelijks neem.


Einde van deze intens sponny blogpost, maar je bent wel weer wijzer. En hebt een fijne bestelling compleet.

Enjoy!

EDIT: O ja ps: