Black Friday Mega deals

Black Friday Mega deals

Well yes. En dat op zaterdag! Lees even wat ik voor je heb geregeld.

Black Friday

Gisteren was het Black Friday, wat zo veel inhoudt dat ongeveer ieder zichzelf respecterend merk en winkel S A L E hield. En houdt, want veel sales lopen tot en met Cyber Monday.

Black Friday is in het leven geroepen om consumenten aan te sporen meer geld uit te geven, zodat winkeliers sneller uit de rode cijfers komen. In het verleden was de gewoonte van veel winkels om hun verliezen in rode cijfers op te schrijven en hun winsten in zwarte cijfers. Bij veel winkeliers is Black Friday een dag dat er weer flinke winsten worden gemaakt en de zwarte pen dus uit de kast kan worden gehaald.

Cyber Monday

Cyber Monday is het online antwoord op Black Friday. Webwinkeliers kwamen er achter dat veel Amerikanen – alle voorgaande termen zijn overgewaaid uit de USA – op de eerste werkdag na Black Friday online kerstaankopen deden. Dit werd gedaan om te ontkomen aan de drukte in de fysieke winkels.

Met deze trend werd een nieuwe koopdag gelanceerd. De maandag na Black Friday staat nu bekend als de dag waarop online retailers consumenten verleiden met online kortingsacties.

En uiteraard heb ik ook een paar fijne deals voor je:

Body&Fit Shop Super Sale

Deze actie loopt tot en met 7 december, dus kijk nog even rustig rond. Op veel topartikelen geldt nu in ieder geval een dikke korting. Weten wat ik altijd in huis haal? Kijk dan even mijn unboxing video hier of de verkouden variant hier.

Je checkt de speciale sale pagina hier.

Healthbox by Fannetiek nu met gratis JUVO raw shake t.v.w. EU 50,-

Yessss, mijn Healthbox is er nog heel even. En iedereen die deze NU aanschaft (voor jeselfie of als kado) ontvangt een pot JUVO raw shake erbij. Voor nothing. Niks, nada. De Healthbox by Fannetiek kost eenmalig EU 34,95 en heeft een waarde van (meer dan) EU 125,-.

img_7437

DreamAesthetics Super Sale

Ook bij de heren van DreamAesthetics geldt tot en met a.s. maandag 50% korting op het tweede artikel in jouw mandje. Ik zou dus een zwarte en witte top nemen. En ik zou een scherp oog houden op de collectie.. stay tuned ;-)

img_7331