B R E A K I N G boeknieuws!

B R E A K I N G boeknieuws!

Ja, echt, bréaking, fit en fabulous nieuws. Mijn boek is namelijk nu echt ‘af’.

Maar An, was jouw boek niet al ‘echt af’? Like, honderd dagen geleden? Ja. Maar. Nu is het definitief. En daar ga ik even wat over uitleggen.

Wie schrijft die..

Een boek schrijven is een rollercoaster van een traject. Zo veel weet ik inmiddels. Het schríjven van het boek zelf, dus de woorden, de spaties, de komma’s en de punten, is maar een minuscuul onderdeel van het complete plaatje.

Nadat het manuscript af is, gaat het eerst een aantal keer naar tekst correctors. En misschien nog wel een keer. Die stelt vragen over hoe je (ik dus) een bepaalde zin of woord bedoelt, en of jij denkt dat iemand anders – behalve jijzelf – dat ook wel zo begrijpt.

Nu kan ik best aardig met kritiek omgaan (ha ha), maar jouw ‘kindje’ terug krijgen met 86 opmerkingen ‘wat ik daar nu eigenlijk mee bedoel’ was soms best even slikken. Daarna besefte ik mij dat het maar goed is dat er anderen meelezen met jouw boek. Het gaat tenslotte de wijde wereld in, en ik wil dat mijn verhaal duidelijk voor iedereen is.

De cover

Goed. Dat is de tekst. Daarna volgt de opmaak. Denk aan lettertype gebruik, kleuren, foto’s, plaatsing van de foto’s en illustraties, én denk aan de cover, titel en ondertitel.

Trots onthulde ik een aantal maanden terug de cover van mijn boek. We dachten namelijk dat dit ‘m echt zou worden. Echter, na overleg, discussies, aanpassingen, checkings en nog meer overleg hebben mijn uitgever Luitingh-Sijthoff, mijn lieve redactrice Heilina en ik besloten dat onderstaande cover beter bij het boek past, beter bij het verhaal aansluit en dat deze cover het totale plaatje echt af maakt.
Het boek zelf, mijn boodschap en visie voor jou, is echter onveranderd.
De inhoud staat als een huis.

You ready?

Lieve ladies, mag ik u mijn nieuwe en definitieve cover presenteren (tromgeroffel please):………

PRE-ORDER LEKKER DOOR

Ik ben heel trots en blij (en ook opgelucht) dat mijn boek, en mijn verhaal voor jou, nu 100% definitief is.

Ik weet het, het is lastig uit te leggen omdat je het boek nu eenmaal nog niet hebt kunnen lezen, maar trust me: als jij op zoek bent naar een no-nonsense handboek omdat je graag Gelukkig, Gezond én in Good Shape wil zijn (en vooral wil blijven), is dit boek het antwoord op jouw vragen.

Geen tijdelijke diëten, geen drastische 8-weken-programma’s, geen blaadjes sla of uren op de loopband.

In FIT & FABULOUS leer je stap voor stap terug te gaan naar de basis en alle zaken op te ruime​n die jou tot nu toe hebben tegengehouden om je doelen écht te bereiken.

FIT & FABULOUS is de start van jouw lifetime fitjourney, en die begint bij een fitte mindset.

​O ja! Heb je ‘m al gepre-orderd? No​ worries, dan hoef je niets te doen en krijg je het boek opgestuurd zodra het uit is.

Ps: het kan zijn dat de oude cover nog te vinden is als je mijn boek pre-ordert. Niet op letten, je krijgt écht Fit & Fabulous opgestuurd :)

​I CAN​’T WAIT!


FIT & FABULOUS – Anne haakmeester
uitgever: Luitingh-Sijthoff

Pre-orders via o.a. bol.com
EU 20,-

ISBN: 9789024579846