Eindejaarsconference 2016/2017

Eindejaarsconference 2016/2017

2016. Wat.was.je.mooi.

En lelijk. En druk. En hectisch. Chaotisch. Bizar. Verdrietig. Blij. Leerzaam. In alle mogelijke manieren die ik kan bedenken.

Wat een jaar

Ik tik dit laatste bericht van 2016 terwijl de sleutels van mijn nieuwe huisje naast mijn laptop liggen.
Ik ga verhuizen. Na twee jaar een appartement met veel plezier te hebben gedeeld in Oud-West, is het tijd voor een fijne plek voor mezelf. Midden in het centrum. Van Amsterdam. De stad waar ik ruim twee jaar geleden mijn hart aan verloor en nooit meer weg zou willen. Mits onder dwang. Of blind door liefde. Maar dan moet ‘ie wel heul erg leuk zijn.

Zoals ik al vertelde in mijn laatste Q&A van 2016, was dit een redelijk bizar jaar. Ik weet niet waarom. Ik kan niet éen duidelijke reden opnoemen. En ik ben ook niet de enige die dit zo voelt merk ik. Om me heen wordt er gezucht ‘of 2016 nu nóg niet over is’. Nope. It ain’t. Nog een dag. En dat is vandaag.

Bossbabe Inc.

Terwijl ik staar naar de knipperende cursor op mijn scherm schieten beelden van 2016 aan me voorbij. Geen idee eigenlijk, wat ik allemaal heb uitgespookt. Een wedstrijd? Op een podium? Kilometers cardio, uitgemergeld en moegestreden? Was dat dít jaar?

Ik klik mijn foto-map open en naast triljoenen selfies, was dit inderdaad het jaar van mijn laatste wedstrijd. Het jaar van dusdanig ernstige blessures dat ik een volgend wedstrijdseizoen moest overslaan, het jaar van mijn prille vlog-carriere (inclusief VlogMASLord save me), tientallen fotoshoots, fijne like-minded personen die ik in mijn hart sloot, een droomtrip naar Las Vegas, en inmiddels meer dan twintig meiden in Team Fannetiek die ik mag coachen.

Dit was ook het jaar waarin mijn bedrijf Fannetiek.nl (en dus le me als persoon en founder achter dit imperium ;) met intense snelheid uitgroeide tot het merk wat het vandaag de dag is, en waar ik volledig achter sta. Het blogje wat meer dan drie jaar ontstond uit mijn passie voor sport, voeding en schrijven is inmiddels een fijn lopende business geworden, inclusief online coaching en nog een aantal producten die ik jullie in 2017 ga laten zien.

The good, the bad & the ugly

Waar ik begin dit jaar nog kilometers wegtrapte op mijn spinningbike (die nu te koop is overigens, naast de rest van mijn halve inboedel – stay tuned, ik maak er wel foto’s van. Of een vlog. Een soort Marktplaats, maar dan Fannetiek-plaats), stond ik al snel na de Open Rotterdamsche Kampioenschappen voor een moeilijke keuze: stoppen of doorgaan. Stoppen wegens een ernstige hamstringblessure en een uitgeput lichaam. Ik ben geen quitter. Toch stopte ik. Mijn lichaam kon niet meer. Mijn haar viel uit, mijn nagels braken af en mijn gemoedstoestand was niet veel beter.

Nu ga ik hier niet claimen dat ik een topsport-mentaliteit heb. Ik ben niet per se een winnaar. Wel een strijder. Ik geef niet zomaar op. Maar ik moest. Ik kon niet anders. Personal trainer en goede vriend Michael begeleide mij in mijn after-competitie life. Gaf me herstel oefeningen, een herstel dieet en uuuuuuren lange stretch opdrachten. Die ik tot de dag van vandaag braaf uitvoer. Met Nurdin praatte ik veel over zelfvertrouwen en zelfbeeld, terwijl we roerden in de pannen op zijn gasfornuis. Therapeutisch koken noemde ik het. En nog steeds.

Al doende leert men en tijd heelt alle wonden, toch? Ik kan inmiddels zeggen dat dit deels klopt. Tijd heelt veel wonden, maar (meer) rust heelt blessures en dat moet ik beter gaan plannen. Iets met ‘New year, new you’.

Tja.

Team Fannetiek

In ieder geval een New Year, New House. En nieuwe plannen, doelen, opdrachten, producten, business, blogs, vlogs, selfies en het uitbreiden van mijn TeamFannetiek toppers.

Ben je op zoek naar (online) coaching – met mij als coach -? Heb je een fotoshoot gepland staan? Een wedstrijd? Wil je vijf kilo afvallen? Of tien? Wil je af van je eetbuien, of wil je gewoon eens echt fit worden, en ben je op zoek naar een serieus plan van aanpak in plaats van half werk? Lees dan even deze pagina en meld je aan.

#sponvoormeselfie

Rest mij niets dan je een onwijs, mega, intens, bizar fijn, mooi, gezellig, fit en sterk 2017 te wensen en jou te bedanken voor alle support, likes en love van dit jaar. Zonder jou kan ik dit niet doen; het uitoefenen van mijn passie en anderen helpen, steunen, motiveren en inspireren tot een gezonde, healthy lifestyle. Zonder poespas, zonder mooie woorden, maar met hard work, de juiste kennis en dedication.

Work hard, play harder.

I’m out joe.

Xoxo

Anne

O ja! Hieronder een clippie van 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=wYFU1o7Tupo&feature=youtu.be