Download "FitFabulous-leesfragment"

3 reacties

 1. Nancy
  Nancy 8 april 2018 at 11:48 · Reply

  WoW …. ik was al nieuwsgierig.. maar na het lezen van het leesfragment. Ik kan niet wachten!! Ik kijk er zo naar uit!! Je hele manier van schrijven is precies zo ( beeld ik me in dan hè ) als dat je praat. Hierdoor ben ik je blogs, vlogs , tja alles wat ik van je tegenkom gaan lezen. Het boeit me is interessant en gewoon in de Jip en Janneke taal die voor iedereen toegankelijk is en te begrijpen. Ik ben er dan ook ban overtuigd dat we nog heeeeeeel veeeeeel van je gaan horen , zien en lezen. Thanks and good luck xxx

 2. Anique
  Anique 16 april 2018 at 21:36 · Reply

  Besteld … morgen in huis!
  Kan niet wachten om te beginnen … heb nu 10 jaar diabetes en een te trage schildklier, juist die 3G’s is waar ik al zolang naar opzoek ben , jou manier van schrijven geeft al een enorme motivatie en hoop dat ik ze op deze manier (jou manier) in combinatie met een beetje van mezelf eindelijk ga vinden!

 3. Jacqueline
  Jacqueline 1 augustus 2018 at 19:38 · Reply

  Net je boek besteld en ik lees nu pas het fragment. Het maakt me nu nóg nieuwsgieriger! Ik loop al jaren aan te kl*ten. Ik sport en soms let ik op mijn eten, maar ik kan het gewoonweg niet volhouden. Inmiddels zit ook de klad in het sporten omdat ik werkelijk 0 resultaat zie. Ja ik ben sterker geworden en ik heb meer spierweefsel, maar alles blijft lekker ingepakt zitten in een vetlaag(je) en daar word ik met name in mn hoofd compleet wanhopig van! En ondertussen werkt niets meer. Sporten niet, goed eten niet. Ik kijk uit naar je boek en ik hoop dat ik door de bomen het bos weer ga zien!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.