Even over de cijfers..

Even over de cijfers..

Work it. Zo heb ik deze categorie genoemd. Work in progress had er ook kunnen staan. Want uiteraard ben ik er nog niet. Ik ben goed bezig, maar nog niet eens halverwege. Ik heb voor mezelf een aantal doelen gesteld. Denk aan gewicht, centimeters en vetpercentage. Al die cijfers houd ik netjes bij in een schema. Ook worden een keer per maand foto’s gemaakt. Voorzijde, achterzijde en van mijn zijkant. Gewoon thuis, in de slaapkamer. Daar sta ik dan, in m’n bikini. Super eng. Maar echt. En dat is slechts thuis.

Ik ga de cijfers en foto’s ook hier plaatsen. Om mijn ‘weg naar het podium’ op te schrijven is spannend, maar foto’s van jezelf plaatsen, je gewicht en vetpercentage is nog veel enger. But hey, work in progress is work in progress, en beelden bij een verhaal maken het (hopelijk) nog duidelijker.

Dus ik ga even wat moed bij elkaar rapen. Eind januari heb ik mijn eerste FlexChallenge bijeenkomst en ook daar worden foto’s gemaakt. Als ik tegen die tijd genoeg moed heb verzameld, post ik ze hier. Beloofd.

NO fear