Stappen tellen met Neo Health Activity tracker

Stappen tellen met Neo Health Activity tracker

Saai is het niet in Team Fannetiek. Zo hebben we een community waar we kletsen over van alles en nog wat, houden de meiden mij bezig op de Whatsapp en hebben we een heuse Snapchatgroep waar de nodige ongein voorbij komt.

En nu hebben we weer iets nieuws bedacht (‘we’, el coach heeft iets bedacht): een stappen challenge. Degene die aan het eind van deze week de meeste stappen heeft gezet, wint namelijk een doosje van mijn Basic complex supplementen. En eeuwige roem. Uiteraard.

En de dames zijn bloedfanatiek. No pun intended.

Neo Health Activity tracker

De reden van mijn stappenchallenge komt niet geheel uit de lucht vallen. Ik ben onlangs een samenwerking aangegaan met Neo Health en haar activity trackers. Deze syncen automatisch met mijn coachingsapp, zodat mijn trainees zonder al te veel moeite hun gegevens en hun workouts in hun profiel terug zien.

Ook zonder mijn coachingsapp is deze stappenteller heel goed te gebruiken en daarom kun jij vanaf nu ook deze Neo Health Activity tracker easy peasy aanschaffen via deze link.

Op de afbeelding boven dit bericht zie je trouwens de Neo health Go, een van de nieuwste paradepaardjes van Neo health. Deze trackt niet alleen je stappen, maar houdt ook jouw hartslag in de gaten, meet je verbrande calorien op een dag, trackt jouw slaappatroon en je krijgt melding van binnenkomende berichten op je telefoon.

What’s not to like?

Als je er een hebt aangeschaft (of je hebt er al een), laat je dan a.s. vrijdag even weten hoeveel stappen jij deze week hebt gezet? Ik ben benieuwd.

Step it up!