De Vragenrubriek van Fannetiek is TERUG!

De Vragenrubriek van Fannetiek is TERUG!

Yas! De Vragenrubriek van Fannetiek is terug! Althans, deze kómt terug. En daar heb ik jouw hulp bij nodig. Zonder jouw vragen over sporten, voeding, diëten, trainen, een fit lijf (en vergeet een fitte mindset niet!) en een healthy lifestyle bestaat er ook geen Vragenrubriek van Fannetiek.

Insturen maar!

De Vragenrubriek van Fannetiek is geloof ik al zo oud als mijn website zelf. Jaren geleden beantwoorde ik veel vragen over mijn wedstrijdperiode en prep, en later is dit steeds meer algemeen geworden.

I checked en de eerste Vragenrubriek van Fannetiek is inderdaad van april 2014. Wow.

Ik ben vorig jaar tijdelijk gestopt met de wekelijkse Vragenrubriek omdat ik mijn boek aan het schrijven was, maar hey, dat is af, signed, sealed en delivered (heb jij ‘m al?) en dus is het de hoogste tijd om deze Vragenrubriek van Fannetiek weer in het leven te roepen.

If you never ask, you never know

My point is: ik wil jou graag helpen. Ik wil jouw vragen (anoniem!) beantwoorden als het aankomt op sporten, voeding, diëten, trainen, een fit lijf, een fitte mindset en een healthy lifestyle.

Ik claim niet dat ik alles weet, maar ik weet wel veel en ben voornamelijk een ervaringsdeskundige op bovenstaande gebieden. Daarom beloof ik je bij deze jouw vragen zo goed als kan te beantwoorden zodat jij er niet mee rond blijft lopen. Daarnaast kun je natuurlijk ook heel veel leren van de vragen van andere lezeressen.

Dus! Heb je nu een prangende vraag, stuur deze dan vandaag nog in via vraag@fannetiek.nl. Leg zo beknopt mogelijk jouw verhaal en vraag uit. De inzendingen zijn volledig anoniem overigens.

Om alle afleveringen terug te lezen (en te zien) kun je hier alvast aan de slag.

Let’s do this en let’s get fit (& smart!)