Boek + life: een update!

Boek + life: een update!

Op de meest gestelde vraag van de afgelopen weken ‘of ik alweer een beetje ben geland na het lanceren van Fit&Fabulous‘ kan ik soms ja antwoorden en soms nee. De afgelopen weken waren een soort rollercoaster van alleen maar leuke dingen; interviews voor tijdschriften, voor tv, discussiëren op de radio, thuis-workout programma’s lanceren, gezellige events en zo veel fijne en lieve mails en berichtjes over mijn boek.

Inchecken

Tussen de bedrijven door probeerde ik zo goed als dat ging ook nog mijn business draaiende te houden, te sporten, te eten, m’n lieve friends & family te zien en o ja te slapen. Soms lijkt het net of alles in sneltreinvaart gaat en ik er van een afstandje naar sta te kijken. Soms heel even stilstaan en bewust(er) genieten van alle mooie dingen die er zijn in plaats van alweer bezig te zijn met het volgende. Goeie les wel.

Update time!

En er komen nog veel meer leuke dingen aan! Daarom even een update. Over van alles en nog wat. Leek me wel handig. Want naast nja, life dus, wil ik ook hier nog steeds iedere week voldoende schrijven, wil ik vloggen, wil ik op pad, wil ik jou informeren over een happy & healthy lifestyle en dus beloof ik bij deze dat te blijven doen.

Update 1: Fit&Fabulous naar Bruna

Dit is heel erg fijn nieuws. Mijn boek Fit&Fabulous is vanaf (I guess?) aankomende week bij heel veel Bruna winkels in Nederland te koop. Nu ligt het al bij een boel boekhandels en is het ofcourse ook online te bestellen maar Bruna is nog steeds een van de meest bekende go-to-boekenwinkels voor iedereen die dus op zoek is naar een boek et voila, daar vind je mijn boek dus ook.

Update 2: Geen boek zonder fouten

Nope, er is geen boek zonder fouten. En ook in Fit&Fabulous staat een ‘fout’. Althans, het is niet echt een ‘fout’, er staat iets niet volledig. In mijn boek leg ik je uit hoe je zelf je energiebehoefte kunt berekenen. Hoeveel je dus kunt eten om jouw doelen te behalen (of je nu wil aankomen of afvallen).

Op pagina 90 staan daarom de PAL-waarden. Hiermee kun je jouw activiteitenlevel inschatten. PAL staat voor de ‘physical activity level’ en is de factor waarmee het basaalmetabolisme moet worden vermenigvuldigd om het totale energieverbruik per dag te berekenen. Echter is er in het proces van het drukken van mijn boek iets mis gegaan en staan er nu zwarte balken in het schema en kloppen de cijfers niet.

Pal-waarden went wrong

Dit is de correcte tabel met de juiste cijfers, die in een volgende druk zullen worden opgenomen:

Bron: Iamafoodie

I’m sorry tho. Ik zag het helaas pas bij de eerste geprinte versie en heb dit niet kunnen zien bij de final version (wordt tijdens het drukken omgezet in andere bestanden en die zie ik niet meer). Maar met deze PAL-waarden update kun je met een gerust hart de berekening voor jezelf maken.

Update 3: Boek-tour?

Yup, still working on that! En als het geen boek-tour wordt, dan wordt het een Fit&Fabulous Event. Heb ik vandaag bedacht. Dan plan ik een dag waarop we met z’n allen gaan sporten, eten, lachen en vooral Fit&Fabulous gaan zijn. Ik houd je natuurlijk hierover op de hoogte hier op Fannetiek.nl, maar mocht je nu al geïnteresseerd zijn in kaartjes voor een eventueel Fit&Fabulous Event stuur dan even een mail naar management@fannetiek.nl.

Update 4: FITchannel x MTV x Fannetiek

Ik postte er onlangs natuurlijk al wat over maar het nieuwe thuis-workout programma van MTV in samenwerking met FITchannel en myself is vorige week live gegaan! Vier pittige workouts per week, waarin je samen met mij en Kay Nambiar van MTV alle spiergroepen aanpakt. Je kunt de workouts overal doen; thuis, in de tuin, in de slaapkamer, op het strand of in je hotelkamer (handig voor vakantie!) en ze zijn te bekijken op ieder device.

Ik hoop binnenkort meer te kunnen vertellen over nog meer thuis-workouts trouwens. Yes, ik heb de smaak van trainer te pakken ;-)

Update 5: Vragenrubriek van Fannetiek is terug!

Oud nieuws misschien maar de Vragenrubriek van Fannetiek is terug! Ik ga al jouw vragen (anoniem!) weer graag beantwoorden als het aankomt op sporten, voeding, diëten, trainen, een fit lijf, een fitte mindset en een healthy lifestyle. Stuur je vragen in via vraag@fannetiek.nl en misschien zie je jouw vraag terug in de eerstvolgende Vragenrubriek van Fannetiek.

Update 6: Give Away time

Volgende week ga ik op pad en gooi ik er een fijne Give Away in. Wat en hoe en waar ik heen ga vertel ik nog even niet maar dat zie je vanzelf…


Zo! Dat was m’n update geloof ik wel. Voor nu.

Het grappige is dat ik in mijn online leven misschien niet altijd veel over mijzelf vertel. Als het goed gaat dan tik ik blogs en plaats ik foto’s, en op minder fijne dagen doe ik dat ook. Ik ben geloof ik niet zo van het continue verspreiden van mijn gevoel. Soms. Maar niet altijd :)

In mijn boek staan wel veel persoonlijke verhalen en quotes, en de reacties dat dat zo gewaardeerd wordt door jullie doen mij goed. Thank you.

Voor nu een heel fijn (lang) weekend lieve all!

X