Vraag het fannetiek

Vraag het fannetiek

Met een enigszins bizar gevoel schrijf ik deze blog en ik zal je uitleggen waarom. Precies vier maanden geleden begon mijn avontuur, nadat ik besloot mee te doen aan de FlexCup, en al mijn belevenissen, hersenspinsels, twijfels en onzekerheden hier op te schrijven.

Nu zijn we vier maanden verder en heb ik maandelijks een paar duizend bezoekers op fannetiek.nl, en heb ik inmiddels meer dan 1400 volgers op Instagram. Dat is misschien niet zo veel als nu.nl, maar toch behoorlijk voor zomaar een meisje dat besloot er voor te gaan. Ik heb ontzettend veel lol in het bloggen, en ben er steeds meer mee bezig. De hoofdmoot blijft uiteraard trainen en voorbereiden op de wedstrijd. Dat begrijp je ;-)

Soms krijg ik zomaar een berichtje van meiden die me volgen en die mij zien als inspiratie, of zich gemotiveerd voelen door mijn progressie. Dat is bizar, maar ook heel tof om te horen. Met die reden begon ik uiteraard niet aan deze uitdaging, maar nu het zo is, voel ik me er ontzettend door gesteund. Jullie berichtjes en vragen motiveren mij ook! A big thumbs up voor jullie. Maar echt.

Voor mij is het elke dag nog zoeken en puzzelen naar de juiste hoeveelheid voeding, training, rust en ontspanning. Ik lees veel onderzoeken, en praat graag met andere atleten en voedingsdeskundigen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Uiteraard scroll ik ook graag door Instagram, op zoek naar fijne motivatie :) Ik weet lang niet alles, maar leer met de dag.

Onlangs merkte ik dat mijn mailbox ook steeds voller raakte met vragen van lezers. De een wil wat weten over voeding, de ander over mijn trainingen, en weer een ander over welke sportschoenen ik graag draag. Het liefste zou ik al jullie vragen heel uitgebreid beantwoorden, inclusief gedegen voedingsadvies, maar dan houd ik geen tijd over voor mijn trainingen en haal ik het podium niet.

Daarom heb ik wat bedacht. Ik ga jullie vragen beantwoorden in een terugkerende vraag-antwoord-blog. Zo heeft iedereen er wat aan! Dus heb je vragen over wat ik eet, wat ik absoluut niet eet, hoe mijn training er uit ziet, of welke sportbh het allerfijnst is (plus alle vragen hier tussenin), vul die dan in op het vragenformulier. Een keer in de zoveel tijd vis ik een aantal vragen uit mijn inbox, die ik dan beantwoord in een blog. Goed idee toch?

Yay of nee?

ask

 

Vraag het Fannetiek:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]