Vragenrubriek van Fannetiek 2018 #1

Vragenrubriek van Fannetiek 2018 #1

Aaaaand we’re back! Althans, ik ben terug met én een nieuwe camera én de eerste officiële Vragenrubriek van Fannetiek 2018 deel #1.

Vragenrubriek van Fannetiek 3.0

Wegens het schrijven van mijn boek en de drukte eromheen issie even weg geweest, maar ik ben heel blij deze Vragenrubriek van Fannetiek weer te mogen maken voor jou. Hieronder – voor het gemak – de vragen en vanaf waar je deze terug kunt horen:

1:20 min: Spiermassa opbouwen in een calorietekort; kan dat?
4:10 min: Ben ik obsessief bezig met mijn healthy lifestyle?
7:47 min: Hoeveel oefeningen moet ik doen per spiergroep?
9:17 min: Mijn tatoeages: wat betekenen ze?

O ja! En subscribe even op mijn YouTube kanaal. Is gewoon gratis en dan blijf je op de hoogte.

Stel je vraag

Hoor je jouw vraag niet terugkomen of heb je na het zien van deze vragenrubriek ook een vraag, stel die dan! Reageer hieronder, mail me (vraag @ fannetiek.nl), post ‘m onder het filmpje, maar blijf er niet mee rondlopen.

Ik weet ook heus niet alles (wel veel), en wie weet kan ik jou helpen. Ook leer je van de vragen van anderen; dubbel win!

Kijk ook vooral even terug op de pagina ‘Ask it‘.
Hier staan nog heul veel vragenrubriekjes (in geschreven versie als op beeld), misschien staat daar jouw prangende vraag al tussen.

Benieuwd naar mijn boek, interesse in online coaching of een hele andere vraag? Stuur dan een email naar info@fannetiek.nl of laat hieronder een berichtje achter!

xoxo