Magioni presents: The Veggie Revolution

Magioni presents: The Veggie Revolution

Shocking! Slechts 5% van de volwassenen (en 3% van de kinderen) in Nederland krijgt dagelijks voldoende groenten binnen. Eéuwig zonde! Maar echt.
Daarom roepen Magioni (en ik!) jou hierbij op om mee te doen aan de Veggie Revolution.

Join the Veggie Revolution

Waar we vorige maand met z’n allen aan het Magioni ‘Pizza-dieet‘ zaten (ja echt, drie dagen pizza eten), gaan we nu voor het eten van méér groenten. Gedurende een week (deze week dus) zullen we met z’n allen zo veel mogelijk groenten toevoegen aan ons eten. En dat wordt een feest. Letterlijk.

Bij deze campagne hoort een unieke Veggie Revolution Guide (check ‘m hier), en als colorful klap op de fissa-vuurpijl lanceert Magioni speciaal voor deze actie ook nog eens natuurlijke kleurpoeders die elk recept of product een eigen kleur kunnen geven. Zo wordt groenten eten nóg een stukje leuker.

Hibiscus pizza met vegetarische kip en honing dillesaus van Uberfit

Omdat ik graag het goede voorbeeld geef (en gewoon heel graag groenten eet), heb ik mij direct aangesloten bij de Veggie Revolution. Ik maakte vandaag met behulp van Magioni een frisse hibiscus pizza met vegetarische kip en honing dillesaus van Uberfit en schreef het recept hieronder voor je op zodat jij geen excuses meer hebt om niet mee te doen.

Via deze link kun je dagelijks jouw portie gegeten groenten in grammen invullen. Aan het eind van deze week willen we op 5 miljoen (!!) gram groenten zitten. Doe je mee?

Komt ie!

Ingrediënten:

100 gram Hibiscus pizzabodem
60 gram vega kip (of vlees/vis naar keuze)
30 gram ricotta
40 gram komkommer
15 gram lente-ui
15 gram honing dillesaus van Uber Fit
Pink Pitaya-poeder van Magioni

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 220 graden en snijd de lente- ui en komkommer in kleine stukjes.

Breng ondertussen de vega kip (of vlees of vis naar keuze) zalm op kleur met het Pink Pitaya poeder en een vleugje water. Meng vervolgens de ricotta met de honing dille saus van Uber Fit en breng op smaak met peper en zout.

Bestrijk de pizzabodem met de ricotta en beleg de pizza met de roze gekleurde vega kipstukjes, komkommer en lente- ui. Bak de pizza 10 tot 12 minuten af en deze roze aandachtstrekker is ready!

Kortingscode

O ja! Speciaal voor de Veggie Revolution heb ik een kortingscode voor je!
Hiermee ontvang jij 25% korting op de kleurpoeders zodat jij een fissa van jouw groenten kunt maken.
Gebruik de kortingscode ‘kortingvanfannetiek’ (geldig t/m zondag 25 feb) in de webshop van Magioni.
Let’s rock this Veggie Revolution!
– Advertorial maar daardoor niet minder healthy.