In bad met Buddy Scrub

In bad met Buddy Scrub

‘Hey there gorgeous, I’m exactly what you have been looking for. That thing you’ve been missing that makes you feel soft, sexy and a little bit dirty. I’m the best kind of buddy there is, a friend with benefits and all I want to do is make you feel good.’

Ja echt. Dat stond achterop het zakje scrub wat ik onlangs mocht ontvangen van Buddy Scrub. Een all-natural Raw Cacao Scrub from deep down under, Australië. Het belooft jouw huid super zacht te maken en het zou ‘probleemgebieden’ (o.a. cellulitis en acne) verbeteren.

Dat eerste kan ik direct beamen. Niet alleen ruikt je badkamer naar chocolade, maar jij ook. En de witte badkamermuren ook. Geen nood, het maakt geen vlekken. En je huid is inderdaad super zacht na het gebruik van de scrub. Of het cellulitis en acneproblemen oplost weet ik niet. Van beide heb ik weinig tot geen last. #sorrynotsorry

Niet alleen de scrub is fijn (het is echt rauwe cacao, met een zachte chocoladegeur), ook de hele marketing erachter is geniaal. Buddy spreekt je aan met ‘gorgeous’ en ‘beauty’ en probeert er een serieus onderonsje van te maken.

Het is ‘m gelukt. Ik ben samen met ‘m gaan douchen en he made me feel good :)

Ps. De hele hype achter deze marketing is dat mensen met de scrub op de foto gaan en deze taggen met #letsgetdirty of andere dubbelzinnige hashtags van dien aard. Uw verslaggeefster doet daar gewoon aan mee. Dat begrijp je.

Meer weten? Kijk dan op www.buddyscrub.com.au.

body-scrub