Body&Fit Shop: unboxing #1

Body&Fit Shop: unboxing #1

De Body&Fit Shop en ik gaan way back. Like way, way back. Ik geloof zelfs dat de eerste eiwitreep die ik ooit heb geproefd van BF kwam, en een van de eerste samenwerkingen die ik onder de naam Fannetiek.nl opzette was met Body&Fit.

Na een wat stillere periode van mijn kant (iets met een boek en andere business) hebben we elkaar gelukkig weer gevonden en mag ik mij weer trots member van Team Body&Fit noemen.

Unboxing: Fannetiek x Body&Fit

Waar ik in de afgelopen jaren al meerdere blogs heb gemaakt om jou te informeren over hun supplementen, healthy food en fit tips, leek het me leuk om dit gewoon weer op te pakken, en een maandelijkse unboxing video te maken.

Zo mis jij geen enkele actie en ben je op de hoogte van alle nieuwe producten en gadgets van de Body&Fit Shop (en kan ik lekker aan de gang met nieuwe video’s, dus stay sowieso tuned voor meer).

Dus! Mocht je vragen hebben, over supplementen, healthy food of andere zaken van de Body&Fit Shop, stuur mij dan even een berichtje zodat ik jouw vraag kan meenemen in een volgende video.

O enne, in deze eerste unboxing video heb ik een zeer fijne Give Away verstopt….

Kijkt u mee?