De Nationale Gezondheidsbeurs: gratis tickets!

De Nationale Gezondheidsbeurs: gratis tickets!

Iets met early birds en wormen vangen, behalve dat het nu gaat om tickets voor De Nationale Gezondheidsbeurs. Lees gauw verder en wie weet heb jij straks een van de 100 gratis toegangskaarten!

De Nationale Gezondheidsbeurs

De Nationale GezondheidsBeurs is met 45.000 bezoekers en 325 exposanten de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, en vindt dit jaar plaats op 2,3 4 en 5 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de 10e editie – en dus jubileumversie – van de Nationale Gezondheidsbeurs en daarom heb ik in samenwerking met Lien en met de Gezondheidsbeurs iets leuks voor je.

Free tickets!

Ik ben namelijk hartstikke aanwezig op de beurs en samen met Lienke van Deargoodmorning houd ik op zaterdag 4 februari van 14.30 uur tot 15.00 uur een live Q&A in het speciaal voor bloggers en vloggers opgerichte BloggersTheater. Alle vragen omtrent voeding, dieet en krachttraining mag je komen stellen, maar als je vragen hebt over onze fitlife avonturen of over compleet andere zaken kan dat natuurlijk ook! Wij zien je graag daar.

En het wordt nu redelijk makkelijk om ook daadwerkelijk naar ons BloggerTheater te komen! Via onderstaande speciale link mag ik de eerste 100 kaarten gratis weggeven! Vervolgens verandert de link naar 50% korting en betaal je € 10,- i.p.v. € 20,- per ticket.

Ik zeg goed verhaal, mooie deal en ik zie je gewoon zaterdag 4 februari in Utrecht!

EERSTE 100 TICKETS GRATIS