FIT&FABULOUS: The recap!

FIT&FABULOUS: The recap!

Zo. De tranen zijn weggeveegd, de bloemen staan in vazen (in plaats van in blenders) en de storm in mijn hoofd is iets gaan liggen. Afgelopen dinsdag lanceerde ik mijn boek FIT&FABULOUS ‘voor het eggie’ bij Scheltema Amsterdam en OMG, het was zó tof.

Boeklancering

Het traject van het schrijven van FIT&FABULOUS nam ongeveer een jaar in beslag en een heleboel vergeet je eigenlijk zo aan het einde. De tekst is al lang klaar, de cover is bekend, de laatste aanpassingen zijn gemaakt en dan begint het wachten op het fysieke boek.

Direct nadat het boek ‘officieel’ en geprint bij mijn uitgever lag ben ik het gaan halen en vanaf dat moment tot aan de officiele uitreiking afgelopen dinsdag is alles in een soort waas aan mij voorbij gegaan.

In een wereld waar social media en internet de boventoon voeren, voelt voor mij het schrijven van mijn eerste boek als iets bijzonders. Iets wat echt ‘blijft’ en niet vluchtig in 3 minuten wordt gelezen. Een legacy if you will en dit is slechts het begin.

Liefde

Hieronder vind je een filmpje van de uitreiking van het boek, mijn tocht erheen op slippers, mijn speech waarbij ik letterlijk naar adem moest happen en alle mensen die ik lief heb in mijn leven en die mij tijdens en met het schrijven en maken van dit boek ontzettend hebben geholpen en gesteund.

Nogmaals, dankjewel. Dankjewel voor al jullie lieve reacties, bestellingen, aankopen, aanbevelingen en liefde. Let’s start this #fitenfabulous revolution en laten we met z’n allen voor altijd Fit & Fabulous worden én blijven.

Ps. Vergeet niet de Give Away actie te checken he! Een 10-weeks-coachingstraject x 2 t.w.v. EU 200,-.
De link naar de actie vind je hier.

FIT&FABULOUS: The Recap!