September calling: Fannetiek x Akasha

September calling: Fannetiek x Akasha

De afgelopen jaren schrijf ik iedere keer wanneer september begint over het feit dat 1 september voor mij altijd voelt als een soort nieuw begin. Een ‘fresh’ start. Van wat weet ik vaak ook niet precies, maar toch.. September got me in my feelings.

Fall child

Misschien bedoel ik het begin van de (meteorologische) herfst, het begin (misschien wel voor jou) van een nieuw schooljaar, het einde van alle (school)vakanties, het afzetten van onze zonnebrillen en het opzoeken van onze winterjassen. Zoiets.

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de zon hoor, en van lome zomerse dagen, maar ik ben forever een fall child. Ik hou van regen die tikt op het dak, van onverwachte windvlagen zodra je de hoek omslaat en ik hou van de natuur die met het weer mee verandert.

En vergeet vooral de Pumpkin spice latte’s niet

Start of something new

Ook dit jaar staat 1 september voor mij in het teken van iets nieuws. Vanaf vandaag ga ik namelijk, naast mijn online coaching, aan de slag als nutritionist bij Akasha Holistic Wellbeing Center in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Hier sport ik zelf al een langere tijd en ik heb het onwijs naar mijn zin in deze compacte yet luxe en persoonlijke gym (met zwembad :).

Deze job bij Akasha houdt in dat ik spreekuren houd voor de members van Akasha Gym, en samen met hen aan de slag ga en hen help met het bereiken van hun (fysieke) doelen.

‘Leuk’, hoor ik je denken, ‘en wat heb ik daar dan precies aan?’ Want je leest het inderdaad goed.. deze spreekuren zijn (for now) exclusief voor de members van Akasha.

Om dat toch een beetje goed te maken heb ik een hele toffe collab opgezet met Akasha (en The Tides), voor jou, zodat je er misschien toch wat aan hebt dat ik niet alleen online te vinden ben als coach, maar ook bij Akasha.

Let op, ik ga het hieronder zo goed mogelijk uitleggen:

Fannetiek x The Tides

Afgelopen week ben ik – uiteraard puur voor deze journalistieke doeleinden – compleet in de watten gelegd tijdens een hamam spabehandeling’ The Tides’ in Akasha. Stoom, warm water, een uitgebreide scrub, olie, een massage en zelfs mijn haar (en hoofd) werden gemasseerd met producten van het Nederlandse spa-merk ‘The Tides’.

Spa time

Nu denk je waarschijnlijk weer (of nog steeds) ‘ja maar wat heb ik nu aan deze informatie?”, nou komt ie!

Mocht je namelijk op zoek zijn naar een exclusief dagje spa, en net even die extra glamour willen, kom dan een dagje naar Amsterdam en boek een behandeling naar keuze bij Akasha.

Niet alleen omdat een dagje spa gewoon heel erg lekker (en nodig!) is af en toe, maar ook omdat ik de volgende deal voor je heb weten te regelen:

Korting x Fannetiek

  • Boek een Akasha treatment (naar keuze) en krijg niet alleen 15% korting op de behandeling, maar ook kosteloos toegang tot alle Akasha spa- en gymfaciliteiten gedurende de dag van jouw behandeling;
  • Dit kan gecombineerd worden met een of (yoga)les in Akasha Gym (wel even van te voren reserveren, zie het lesrooster hier);
  • 15% korting op de Akasha spa producten op dezelfde dag van jouw treatment (The Tides voor thuis! Heaven!);

En dan deze extra leuke deal:

Als je een dagje spa met treatment boekt op dagen dat ik mijn spreekuur houd (en dus aanwezig ben), dan kun je gebruik maken van een gratis consult van mij! Samen bespreken we jouw doelen, wensen, valkuilen en maken we samen een strijdplan zodat jij – samen met mij als coach – jouw doelen haalt als je na dit consult kiest voor mijn coaching.

Let op:
* Deze actie kan worden gebruikt van maandag t/m donderdag
* Deze actie kan worden geboekt met de code ‘Fannetiek’ via onze Akasha receptie (zowel via e-mail of telefonisch bereikbaar)

Email: host@akasha.nl 
Phone: +31 20 570 00 67

September

Dus dat! Best wel een heel lekker begin van september toch? Ik hoop dat je een keertje gebruik gaat maken van deze actie en ik zou het super tof vinden je eens in mijn gym te zien, ofwel bij mij aan tafel tijdens mijn spreekuur!

Geniet van je weekend en geniet van september all!